HALJINa NA HLAČE

Omraženi trend s početka milenija ponovno je in, a ovako ga danas nose modne ovisnice

11.03.2021 u 11:37

Bionic
Reading

Iako su brojni pomislili kako će pojedini modni trendovi s početka milenija tamo i ostati, zahvaljujući vodećim dizajnerskim brendovima i vojsci it djevojaka današnjice danas svjedočimo njihovoj novoj vladavini. Na modnu scenu, gotovo neotkriven, uvukao se nekoć omraženi trend u znaku kombinacije haljine i hlača

Za one koji su proživjeli prvu rundu ovog pomalo zbunjujućeg izgleda, mogli biste se sjetiti da ništa nije bilo zabranjeno što se tiče njegova načina nošenja.

Svilenkaste haljine u paru s uskim skinny trapericama ili nabrane haljine u paru s radničkim cargo hlačama, samo su neke od varijacija nošenja različitih modela suknji i hlača koje su popularizirale tadašnje glavne zvijezde s početka milenija poput Disneyjevih uzdanica Miley Cyrus i Ashley Tisdale.

Ipak, usprkos kompliciranoj prošlosti ovog trenda, još mu se jednom vraćamo. Nakon što smo vidjeli pregršt dugih tunika i hlača koje su se pojavile u dizajnerskim kolekcijama za sezonu proljeće/ljeto, ovu kombinaciju sve češće viđamo i na poznatim zaljubljenicama u modu okupljenim na Instagramu.

Nekoliko godina kasnije, kombinacije haljina i hlača više ne izgledaju sladunjavo već elegantno i sofisticirano, a s nekoliko stilističkih trikova ovaj trend koji je obilježio početak nultih godina može djelovati itekako ležerno, cool i udobno što se brojne dame svojim stajlinzima trude postići uslijed globalne pandemije.

Kako se danas nosi kombinacija haljina i hlača

  • +30
Haljine na preklop Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije