ZA SVAČIJI UKUS I STIL

U njima ćete izgledati dotjerano bez prevelikog truda: Pronašli smo najbolje verzije kombinezona

05.11.2022 u 18:32

Bionic
Reading

U svom dugogodišnjem stažu na modnoj sceni kombinezon se pokazao vrlo praktičnim i chic komadom jer, baš poput haljine, odijeva nas u jednom komadu i jednim potezom rješava nas mučnih dvojbi oko slaganja stajlinga

Dobro je poznata činjenica da se u kombinezonu ne morate brinuti o proporcijama, a odlikuju ga sve vrline haljina i hlača. S laskavim učinkom na liniju i pažljivim naglašavanjem oblina, kombinezoni s razlogom predstavljaju isplativu investiciju.

Dolaskom nove sezone jesen/zima police trgovina vrve mnoštvom verzija ovog zahvalnog komada. Dobar primjerak kombinezona predstavljat će idealan odabir u dnevnim, ali i svečanim prilikama, kada poželite napraviti odmak od nošenja haljina, a sudeći po aktualnoj ponudi brendova, na pojedine verzije isplati se obratiti veću pozornost.

  • +18
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U prvom redu riječ je kombinezonima od trapera kao savršenim komadom za prijelazno razdoblje, a u stopu ih prate verzije od samta ili baršuna, neodoljivog retro šarma i u bogatoj jesenskoj paleti boja.

Umjesto klasičnih kombinezona od tkanine, ljubiteljice mode posljednjih sezona sve se češće opredjeljuju za modele od kože, kakvih ni ove sezone ne manjka u ponudi brendova.

Istovremeno neformalan, elegantan i ženstven, kombinezon predstavlja svestran odjevni komad koji će se uspješno prilagoditi svakoj prigodi. Poput haljina, kombinezoni uz pravilno stiliziranje lako mogu izgledati svečano. Upečatljiv nakit i visoke cipele trendovske siluete sasvim su dovoljni da odabrani model zablista punim sjajem.