MODNI ULOVI

U moru istih budite drugačiji: Izdvojili smo efektne kapute koji će u trenu začiniti baš svaki stajling i istaknuti vas u masi

31.10.2020 u 18:23

Bionic
Reading

Svaka žena zna da je kvalitetan kaput najbolja modna investicija koja će se isplatiti s godinama. Bez obzira koliko ih imali u svom ormaru, uvijek ćemo se iznova veseliti novim modelima, a ove sezone izbor je uistinu raznolik. Ipak, u moru jednoličnih i monotonih modela izdvojili smo nekoliko upečatljivih kaputa koji će vas u trenu istaknuti u masi

Savršen zimski kaput koji će zadovoljavati sve kriterije ponekad je teško pronaći te onaj idealni stoga zaslužuje poseban tretman kada je riječ o kreiranju toplih odjevnih kombinacija. Najlakši način da svaki vaš stajling bude primijećen i meta kopiranja drugih trendseterica sasvim sigurno je taj da u svoj ormar pospremite statement kaput koji će izmamiti uzdahe svih oko vas.

Efektan kaput u odvažnoj boji ili kombinaciji boja, cool uzorka ili sačinjen od upečatljivih teksturiranih materijala pun je pogodak ako želite začiniti svaki stajling bez previše truda. I najjednostavnija odjevna kombinacija poput crne dolčevite i traperica izgledat će 'svjetski' ukoliko nabacite na sebe odvažan kaput koji će skrenuti pažnju svaki put kad se u njemu prošećete gradom.

Modni stručnjaci slažu se kako je kaput isplativa modna investicija s kojom teško da ćete pogriješiti, a posebno investirate li u kvalitetan model koji ćete moći nositi dug niz godina, stoga ne vidimo razlog zašto se i ove sezone ne počastiti cool modelom na račun kojeg ćete zaraditi brojne komplimente.

U narednim mjesecima vrlo popularna bit će žuta boja pa je potpuno razumljivo da ćete u trgovinama sigurno ugledati i pokoji žuti kaput - idealan za sve one žene koje traže statement komad kojim će začiniti svoju jesensku garderobu.

Omiljeni kaputi sezone su i oni koje krasi vječni karirani i vichy print pa ukoliko želite upravo takav kaput, slobodno se poigrajte bojama. Dašak ružičaste i zelene savršeno će se sljubiti s primjerice umirujućom smeđom. Naglasak će biti i na kaputima od vinila i kože pa ako na policama naletite na neki efektni model, imate naš blagoslov da ga pospremite u košaricu.

Škicnite u galeriju i otkrijte koje smo statement modele izdvojili za vas u bogatoj ponudi high street trgovina.

  • +22
Efektni kaputi koji će u trenu začiniti svaki stajling Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije