NEODOLJIV TREND

U ludim 70-ima bile su veliki hit, a ove šarmantne lampe ponovno krase brojne domove

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 17.09.2021 08:46
  • Objavljeno 17.09.2021 u 08:46
Scena iz filma 'Nice Guys'

Scena iz filma 'Nice Guys'

Izvor: Profimedia / Autor: MISTY MOUNTAINS-SILVER PICTURES-WAYPOINT ENTERTAINMENT - Album / Album / Profimedia

Kao što je zavladala modom, nostalgija je itekako prisutna i u svijetu interijera. Potvrđuje to i trend takozvanih gljiva modela lampi koje istovremeno krasi moderan i vintage izgled, a posljednjih mjeseci ne može im odoljeti vojska ljubitelja interijera

Po uzoru na klasične, retro modele iz 60- ih i ludih 70-ih godina, lampe oblika gljive doživjele su moderan makeover zahvaljujući brojnim dizajnerskim brendovima, a svoje mjesto pronašle su u domovima brojnih ljubitelja interijera ako je suditi po fotografijama njihovih pomno uređenih domova na Instagramu i Pinterestu.

Iako je riječ o retro trendu, vintage modeli i moderne verzije gljiva lampi svojim izgledom s lakoćom će se uklopiti u većinu stilova uređenja interijera.

Bilo da je se radi o zaobljenim, niskim modelima ili modernim inačicama od metala, izbor lampi koje imitiraju oblik gljive nikada nije bio veći. Svojim privlačnim izgledom nesumnjivo će ukrasiti bilo koji stol ili usamljeni kutak u domu koji je potrebno popuniti, a dva primjerka postavljena na noćnim ormarićima činiti će neodoljivo u spavaćoj sobi.

  • +70
  • +67

Noviteti na Milanskom sajmu namještaja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo