u doba karantene

U korona izdanju: Charlize Theron tek bi rijetki prepoznali

02.05.2020 u 20:05

Bionic
Reading

Južnoafrička glumica i oskarovka bez sumnje je jedna od najljepših žena svijeta. Na crvenom tepihu uvijek izgleda besprijekorno. Ne opterećuje se svojim izgledom pa je sada imamo priliku vidjeti kakva je kad nije savršeno dotjerana za premijeru ili neko glamurozno događanje. Paparazzi su je 'ulovili' prilikom odlaska u trgovinu

Odjevena u ležerno izdanje, sportsku jaknu, tajice, tenisice, sa šiltericom na glavi uz nezaobilazne sunčane naočale, zaštitnom maskom i rukavicama, neprepoznatljiva Charlize Theron strpljivo je čekala u redu kako bi obavila šoping. Sudeći prema fotografijama slavna oskarovka se ovih dana u trgovini na Beverly Hillsu opskrbila zalihama namirnica za dulje vrijeme te ne namjerava tako skoro ići u nabavku.

Charlize i njena fondacija izdvojili su milijun dolara za borbu protiv širenja koronavirusa. Fondacija Charlize Theron 'Africa Outreach Project' (CTAOP) objavila je da će u sklopu inicijative 'Zajedno za nju' 500.000 dolara otići skloništima za žrtve nasilja u obiteljima i programe u zajednici koji se bore protiv nasilja. Preostala sredstva, naveli su iz Fondacije, bit će podijeljena širom svijeta.

View this post on Instagram

Lazy mornings feat. Johnny Utah ❤️

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

44-godišnja glumica je samohrana majka dvoje djece, a prošle je godine izjavila kako ne može naći partnera, jer je se muškarci boje. Inače je poznata po istančanom modnom stilu, a na svim svečanostima ukrade svu pažnju. A poznata je i kao pobornica zdravog života i održavanja top-forme.

  • +7
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: LESE/BAM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia