FRANCUSKA DIVA

U jednom danu servirala tri zadivljujuća stajlinga

07.02.2017 u 15:16

  • +4

Tri izdanja Isabelle Huppert

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Sezonu dodjele nagrada i u modnom smislu glumačka diva Isabelle Huppert shvatila je itekako ozbiljno servirajući tri zadivljujuća stajlinga u jednom danu

Zahvaljujući ulozi u trileru 'Elle' i oskarovskoj nominaciji, francuska glumačka diva Isabelle Huppert trenutno uživa posebnu pažnju javnosti, a na tradicionalnom oskarovskom domjenku potvrdila je svoju privrženost odijelima pri kreiranju svečanih izdanja.

Kao što se moglo očekivati od glumice koja se često može vidjeti u odjevnim predmetima s potpisom slavnog Giorgija Armanija, ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju.

Sako izražajnog printa, s detaljem svjetlucajućih džepova, Isabelle je kombinirala s hlačama klasičnog kroja zasjenivši mnoštvo slavnih uzvanica. Oskarovski domjenak, međutim, nije bilo jedino njezino javno pojavljivanje tog dana.

Nešto kasnije svojom je pojavom uveličala 16. dodjelu nagrada Movies For Grownups. I ovaj put 63-godišnja glumica odlučila se za elegantno odijelo u znaku čipkaste bluze i crnog smokinga u kombinaciji s bijelim hlačama.

Niz izdanja u odijelima francuska diva uspješno je razbila malom crvenom haljinom s detaljem bijele kragne u kojoj se pojavila na zabavi u režiji magazina The Hollywood Reporter.