DEMI MOORE:

U dobroj sam formi jer se puno seksam

15.04.2010 u 09:31

Bionic
Reading

Demi Moore je otkrila tajnu svoje vitke linije, a kaže da je za to uglavnom zaslužno puno vruće akcije s mlađahnim mužićem

Četrdesetsedmogodišnja glumica otkrila je svoju tajnu u poznatoj emisiji 'Live with Regis i Kelly', nakon što su voditelji pohvalili njezin sjajan izgled. Na pitanje kako održava liniju, glumica je kao iz topa odgovorila: 'Pomoću puno seksa!'

Demi je otkrila da pri prvom susretu sa svojim sadašnjim mužem Ashtonom Kutcherom on nije pokazao nikakvo zanimanje za nju, a oduševila ga je tek nakon što je čuo kako razgovora sa svojom djecom.

'Prve večeri kad smo se sreli nije mi uputio ni dvije riječi, on se može usredotočiti samo na jednu stvar, a te je večeri bio fokusiran na nekog drugog', kaže glumica. Ponovo su se sreli dva tjedna kasnije i završili na velikoj zabavi u Kutcherovoj hotelskoj sobi, a Demi je izašla van da poželi djeci laku noć.

'Odjednom su se otvorila vrata hotelske sobe i on mi je rekao: 'To je najljepša stvar koju sam čuo' i zatvorio vrata za osobom', otkrila je Demi. Uskoro su se počeli dopisivati SMS porukama, a zajedno su već sedam godina. U početku su svi mislili da se radi o marketinškom triku, kaže Demi, pogotovo jer je ona starija od njega 15 godina, no njima to ne smeta i do ušiju su zaljubljeni jedno u drugo.