CRNO-BIJELI LIK

U Dioru od glave do pete: Milica Todorić u ležernom izdanju na zagrebačkoj premijeri

23.11.2023 u 15:08

Bionic
Reading

Ni Milica Todorić, supruga najmlađeg Todorićevog sina Ivana, nije propustila senzacionalnu gala premijeru filma 'Želja', a pozornost je plijenila ležernim stajlingom

Milica, djevojački Mihajlović, iza sebe ima uspješnu karijeru kao manekenka, a i nakon troje djece može se pohvaliti nevjerojatnom figurom.

Atraktivna srpska manekenka bila je magnet za poglede i na premijeri u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, gdje je ukrala pozornost u cool stajlingu.

Crno-bijelu hoodie jaknicu spojila je s hlačama ravnih nogavica od iste tkanine, oboje iz Diorove kolekcije Plan De Paris, a stajling, koji je istaknuo njezinu vitku figuru, upotpunila je crnim topom i trendi gležnjačama na vezanje robusnog dizajna, i to u bijeloj boji, također s potpisom Diora.

Kosu je stilizirala u ležerne uvojke dok joj je make up bio nenametljiv.

  • +3
Poznati na premijeri animiranog filma 'Želja' Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Sam je događaj obilježio i prigodan glazbeno-scenski program u kojem su se izmjenjivale naše glazbene zvijezde, između ostalih Franka Batelić i Matija Cvek, koji su uživo izveli neke od najomiljenijih i najpoznatijih Disneyjevih pjesama.

Glavnoj protagonistici Ashi glas je posudila Franka Batelić, a kralju Magnifiku Dražen Bratulić. U sinkronizaciji su im se pridružili i naš sjajni glazbenik Matija Cvek kao Gabo, Vanda Winter kao kraljica Amaya, Dea Presečki kao Dahlia i Goran Grgić kao Valentino.

Osim Milice, ovom događanju su nazočili Ana Radišić, Ivana Marić, Neda Parmać, Jelena Veljača, Nevena Rendeli Vejzović, Frano Riđan, Ana Zibar, Tara Thaller, Kristina Bradač Radić...

Rijetko je vidimo

Milica Todorić pokazala 'opaki' stajling, a pridružila joj se Anica Kovač u hit trapericama

Pogledaj galeriju