BLISTA OD SREĆE

U društvu supruga: Adelein ležeran look zasjenio je upečatljiv vjenčani prsten

23.11.2023 u 12:21

  • +3

Adele

Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Glazbena senzacija Adele nije skidala osmijeh s lica na NBA utakmici u LA-ju, koju je pratila u društvu supruga Richa Paula

Dobro raspoloženi par uživao je na utakmici između Lakersa i Dallas Mavericksa u Los Angelesu nakon što je slavna Britanka iznenadila sve priznavši da se udala za sportskog agenta.

Za ovu je prigodu Adele odjenula ležernu modnu kombinaciju, chic džemper s trendi uzorkom pletenice, koji fashionistice obožavaju tijekom hladnijih mjeseci, i sivomaslinaste cargo hlače.

  • +4
Adele Izvor: Profimedia / Autor: @IAM_RICANPRINC/TMX/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Casual stajling upotpunila je dramatičnim zlatnim nakitom - statement naušnicama s potpisom modne kuće Bottega Veneta, nekoliko efektnih ogrlica i prstenjem.

Dakako, nitko nije mogao ne primijetiti skupocjeni vjenčani prsten koji je Adele nosila na desnoj ruci, a sportski look zaokružila je bijelim tenisicama i prestižnom Hermesovom torbicom. Kao i uvijek, make upom je istaknula oči dok joj je ruž bio nude nijanse, baš kako nalažu beauty zakonitosti.

Njezinog supruga Richa, koji je bio u ležernom outfitu, fotografi su nekoliko puta ulovili kako pokušava obuzdati smijeh nakon što mu je Adele tijekom igre šapnula nešto na uho.

Osim Adele i Richa, među slavnim posjetiteljima viđeni su Queen Latifah i Lil Wayne.

Iako se već dugo spekuliralo da je slavni par izrekao sudbonosno 'da', tek nedavno stigla je službena potvrda, i to na posve neuobičajen način.

Adele je u showu svog bliskog prijatelja Alana Carra, Richa (41), s kojim se zaručila u veljači 2021., nekoliko puta nazvala 'svojim suprugom'. Glazbena senzacija (35) tako je na simpatičan potvrdila ono o čemu se već mjesecima nagađa i obradovala svoje obožavatelje.