'MANJE JE VIŠE'

U crnom od glave do pete: Angelina Jolie servirala tihi luksuz na gradskim ulicama

29.06.2023 u 08:36

Bionic
Reading

Poznata oskarovka i humanitarka ovog tjedna bila je oličenje nenametljivog chica tijekom šetnje West Villageom u New Yorku

Teško da ijedno pojavljivanje Angeline Jolie može proći nezapaženo, a slavna glumica izgledala je vrlo elegantno kada se pojavila na ulicama New Yorka.

Njezinim posljednjim stajlingom dominirao je model crne haljine do koljena s klasičnim V-izrezom dekoltea i prorezima na bočnim stranama bedara za lakše kretanje.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Haljinu jednostavnog, ali efektnog dizajna pratio je par klasičnih salonki u špic, dok joj je kao glavni dodatak poslužila šalica svježe kave, uz decentan nakit zlatnog sjaja i proštepanu pismo-torbicu brenda Saint Laurent.

Slavna 48-godišnja glumica nedavno je privukla veliku pažnju promjenom frizure. Nakon nekoliko desetljeća vjernosti čokoladnoj smeđoj nijansi, Angelina je posvijetlila svoje duge pramenove te od brinete postala plavuša. Mnogi su se složili da novi look glumici itekako dobro pristaje te djeluje kao svojevrsno beauty osvježenje.

Iako se Angelina odlučila na popriličnu transformaciju kada je riječ o frizuri, po pitanju stila ne čini ustupke. U svakoj prigodi glumica je vjerna klasičnoj eleganciji, pročišćenim linijama, jednostavnim krojevima i monokromatskim bojama. Naime Angelina je nosila tihi luksuz puno prije nego što je postao tako popularan.