NEODOLJIVI

U čemu je tajna seksipila Brada i Angeline?

04.06.2012 u 07:33

Bionic
Reading

Gotovo da ne mogu napraviti korak, a da svi svjetski mediji to ne poprate. Najslavniji par današnjice, Angelina Jolie i Bred Pitt, osim što su filmske zvijezde, nesumnjivo su najseksipilniji holywoodski par. Kako im to polazi za rukom?

Zavirimo li u prošlost Angeline Jolie, vjerojatno ćemo se neugodno iznenaditi životom kakav je vodila nekad, što je i sama priznala u više intervjua. Počela je kao divlja cura, a završila je kao majka i humanitarka. Danas slovi za najljepšu ženu na svijetu.

Oskarovka savršene linije, punih usana, s velikim zelenim očima i bujnom dugom kosom ostavlja dojam božice čijoj će ljepoti pozavidjeti svaka žena na svijetu.

Zvjezdani status potvrdila je i vezom s Bradom Pittom koji je nedavno izjavio da je još uvijek 'divlja cura'. Upravo zbog te činjenice, ali i neizostavne fraze 'žena, majka, kraljica', Angelina zrači nevjerojatnim seksipilom.

Za slavnog Pitta čini se vrijedi što i za vino - što stariji, to bolji. Iako mu je oduvijek 'baby face' bio zaštitni znak, s godinama je Pitt postajao fatalniji. Premda mu se bliži pedeseta, još uvijek osvaja šarmom.

Bio hollywoodski zaglađen, s gelom u kosi, uredan ili pak neobrijan i pomalo zapušten, razbarušene kose, Brad svojom pojavom ostavlja bez daha, a o njegovu tajanstvenom seksipilu da i ne govorimo.

Stoga nije ni čudo što 'gospodin i gospođa Smith' uzimaju najveći dio medijskog kolača i pune stupce svakim svojim korakom. Iako možda tek naizgled savršeni u svakom pogledu, nesumnjivo su najseksipilniji par današnjice.