ZIMSKI LOOK

Trudna Kate Middleton za crkvu se odjenula kao da ide u Rusiju

08.01.2018 u 13:46

Bionic
Reading

Dobro raspoložena Kate Middleton kao da je jedva dočekala udahnuti svježeg zraka dok je s ostatkom kraljevske obitelji pješačila prema crkvi sv. Marije Magdalene u Sandringhamu. Lijepa vojvotkinja suprotstavila se zimi odvažnim stajlingom u kojem je izgledala poput prave Ruskinje

Niske temperature nisu spriječile Kate Middleton da izostane s nedjeljnog crkvenog obreda. S prinčevima Williamom i Philipom vojvotkinja od Cambridgea se uputila prema crkvi sv. Marije Magdalene u Sandringhamu, u koju kraljevska obitelj tradicionalno odlazi na nedjeljnu misu.

Misi je prisustvovala i kraljica Elizabeta II, no za razliku od ostatka kraljevske obitelji, u crkvu je stigla službenim automobilom, dok su prinčevi i Kate odlučili prošetati, a kasnije su im se pridružili i Kateina mlađa sestra Pippa Middleton i suprug James Matthews. Unatoč tome što je ušla u šesti mjesec trudnoće, Kate se osjeća i izgleda sjajno, pa nije dozvolila da joj hladnoća pokvari dan.

Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa vojvotkinja, koja će u utorak proslaviti 36. rođendan, za crkvu se dobro zabundala, odabravši dugački bež kaput luksuznog brenda Moloh (5750 kn). Identičan kaput Kate je nosila i na Božić 2014. godine, a zanimljivo je da je i tada bila trudna.

Klasični kaput s dvostrukim kopčanjem uskladila je s bordo štiklama modne kuće Tod's (2240 kn) i Chanelovom torbicom u istoj boji, a stajling je začinila i kožnim rukavicama s umjetnim krznom Cornelia James te šubarom brenda Lacorine u čokoladnoj boji.

  • +8
Meghan i Kate prvi put zajedno u javnosti Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Hannah McKay

Istu šubaru u crnoj boji Kate je nosila za Božić, kada su se prvi put u javnosti zajedno pojavili prinčevi William i Harry te Kate Middleton i Meghan Markle. Bio je to prvi modni dvoboj budućih šogorica.