NEMA EKSPERIMENTIRANJA

Stroga beauty pravila kojih se mora pridržavati Kate Middleton

05.01.2018 u 12:06

Bionic
Reading

Kate Middleton je zasigurno jedna od najomiljenijih članica kraljevske obitelji, a otkad je postala supruga princa Williama, izgradila je prepoznatljiv modni stil

Vojvotkinja od Cambridgea je bez sumnje prava modna ikona, međutim svi Kateini stajlinzi pod strogim su nadzorom pa nema mjesta bilo kakvim beauty ili modnim eksperimentiranjima.

Vjerojatno ste zamijetili da Kate Middleton nikad ne nosi crveni ruž već one u prirodnijim nijansama poput bež ili ružičaste, a lakovi za nokte koje koristi su isključivo u nježnijim tonovima. Naime, kraljica Elizabeta II. i Kate godinama su vjerne istoj nijansi svijetloružičastog laka Essie pod nazivom 'Ballet Slippers', odnosno 'baletne papučice', koja se s lakoćom uklapa u dnevne ili večernje stajlinge. Inače, ovu nijansu laka obožavaju i mnoge mladenke jer se odlično slaže uz nijanse vjenčanica.

Vojvotkinja nikada ne nosi umjetne trepavice ni nokte, jer je to također zabranjeno britanskim kraljevskim protokolom, odnosno smatra se neprimjerenim.

Obrve i kosa također moraju biti što prirodniji. Što se tiče kose, nepoželjni su pramenovi i ekstenzije.

Osim toga, i kraljevski protokol nalaže i stroga pravila odijevanja pa vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, traperice mogu odjenuti u rijetkim prilikama, recimo kad šeću pse. Nepoželjne su cipele otvorenih prstiju, a iako je dobro poznato da kraljica Elizabeta II. nije ljubiteljica cipela na platformu, Kate je na neki način pronašla način da zaobiđe to pravilo pa nosi lakirane bež platforme koje pašu uz sve.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja ne smije nositi ni suknje koje otkrivaju koljena, a najlonke su obvezne. Čak se i modni dodaci pažljivo biraju pa Kate Middleton ne smije nositi bižuteriju već isključivo nakit kraljevske obitelji. Što se tiče torbica, preporučljivo je nositi je u ruci ili na nivou lakta, a nikako ne na ramenu.

  • +12
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, javnost s velikim zanimanjem iščekuje ulazak u kraljevsku obitelj Kateine modne konkurentice Meghan Markle koja će se također morati prilagoditi strogim pravilima kraljevskog dvora.