MODNA INSPIRACIJA

Trikovi za slojevito odijevanje koji će vam pomoći nadmudriti hladne dane

19.10.2020 u 20:11

Bionic
Reading

Odijevanje u vrijeme hladnih zimskih dana može biti prava noćna mora. Vaše radno mjesto nalaže poslovni stil odijevanja, no košulje i salonke više nisu opcija, a crne hlače na crtu već su vam se popele na vrh glave? Tu u pomoć uskaču neke od vodećih trendseterica, čiji je hibridni spoj poslovnih i high fashion komada pravo osvježenje

Slojevito odijevanje itekako je dobrodošlo u zimskim mjesecima, a posebno ove sezone. Haljine nosite preko hlača i dolčevita, a dolčevite ispod košulja. Ne daje se smesti, čak i ako vam netko uputi začuđeni pogled. Ove sezone primjetan je i trend 'vesta preko veste' - sve više ljubiteljica mode vestu identičnu onoj koju nose imaju zavezanu oko vrata.

Lepršave ljetne zamijenite pletenim haljinama, a sandale gležnjačama i, voilà, imate zimsku kombinaciju idealnu za posao. Ispod haljine možete odjenuti i bodi koji će vas dodatno ugrijati, a nju u struku možete začiniti elegantnim remenom, maramom ili torbom-remenom.

Jedan od omiljenih trikova slojevitog odijevanja uključuje dolčevitu koja će odlično izgledati ispod bilo čega, kao i sako koji će se odlično uklopiti ukoliko ga odjenete preko veste, kardigana, košulje ili čak sportske hudice. Ukoliko vam nedostaje inspiracije, u nastavku smo izdvojili 13 načina kako se slojevito odjenuti u hladnim danima.

1. Zavežite oko vrata pletenu vestu

2. Začini stajling kožnim komadom

3. Nanižite nakit

4. Odjenite pletivo u nekoliko slojeva

5. Utaknite skinny traperice u čizme

6. Crna dolčevita će pristajati uz bilo što

7. Nosite pleteni prsluk

8. Nosite sako ispod jakne

9. Ispod sakoa odjenite tanki kardigan

10. Široki šal bit će vaš najbolji prijatelj

11. dvije veste su bolje od jedne

12. Investirajte u puffer jaknu

13. Uskladite svoju hudicu s elegantnim kaputom