HRVOJE NAJVEĆA PODRŠKA

Trijumf Zrinke Cvitešić u Londonu

29.01.2014 u 10:33

Bionic
Reading

Na londonskoj premijeri mjuzikla 'Once' sinoć je trijumfirala i hrvatska glumica Zrinka Cvitešić koja igra glavnu žensku ulogu

Kako piše Gloria, londonska publika sinoć je bila oduševljena premijerom mjuzikla 'Once' u kojoj glavnu žensku ulogu igra Zrinka Cvitešić.

Lijepoj i talentiranoj glumici prvi je čestitao njezin dragi, Hrvoje Rupčić, a zatim su uslijedile i čestitke dizajnerice Matije Vujice, čiju je kreaciju Zrinka nosila na crvenom tepihu, Ivana Grdešića, hrvatskog veleposlanika u Ujedinjenom Kraljevstvu, Jakova Sedlara i Almire Osmanović.

U mjuziklu je riječ o Dečku, mladom glazbeniku koji u Dublinu upoznaje Djevojku, glazbeno nadarenu češku imigranticu doživjela je jednako odličan prijem kod publike.

Dan nakon premijere u britanskim medijima osvanule su izuzetno pozitivne kritike. Specijalizirani portal Whatsonstage.com izvedbi je dao maksimalne četiri zvjezdice, a za Zrinku kaže kako je ‘prekrasna hrvatska glumica’, dok kritičar uglednog Guardiana ističe kako ‘Once’ osvaja jednostavnošću i šarmom te hvali izvedbu svih glumaca, a za Zrinku Cvitešić i njezinog partnera Declana Bennetta kaže kako ravnodušnim može ostaviti samo one kamenog srca.