IDEALAN PAR

Tri kombinacije boja kojima su zaluđene trendseterice

14.08.2018 u 06:40

Bionic
Reading

U ljetnim mjesecima čak i oni koji se uvijek zaklinju u nošenje crnih komada na koncu posustaju u prilog svijetlim nijansama iz bogatog spektra boja

Ove sezone police trgovine izgledaju šarenije nego ikada prije što je na koncu dovelo do toga da ne postoji jedna specifična nijansa koja trenutno vlada modnom scenom jer nosi se sve - od lila, narančaste do šumski zelene boje.

Sa svim aktualnim bojama stiže i mnoštvo načina na koje ih možete nositi, a sudeći prema sezonskim stajlinzima slavnih blogerica na Instagramu, tri kombinacije boja posebno su se istaknule, a evo o kojima je riječ.

Smeđa i bež boja

Kombinacija smeđe i bež boje djeluje skupocjeno, a iako mnogi bježe od same pomisli nošenja smeđih odjevnih komada, torba ili majica u smeđoj boji sjajno će pristajati bež outfitu o čemu dovoljno svjedoči stajling modne direktorice web trgovine Net-a-Porter, Lise Aiken.

Objavu dijeli Monikh Dale (@monikh)

Narančasta i zelena boja

Iako ova kombinacija boja mogima može zazvučati zastrašujuće, narančasta slovi za idealnu pratnju zelenoj boji koja je postala ultimativni hit sezone. Bilo da nosite zeleno odijelo ili haljinu odvažnog printa, narančasti detalji i dodaci učinit će da vaš zeleni stajling djeluje svježe i moderno.

  • +5
Trend zelene boje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Roza boja i preplanula nijansa nude

Ova kombinacija boja, osim u ljetnim mjesecima, dobro će funkcionirati i u jesenskoj sezoni. Nijanse ružičaste ove će godine na lijep način omekšati nošenje komada u tamnijim nude nijansama.