I LAKO SE ODRŽAVAJU

Tri frizure koje će vladati ovog proljeća

29.03.2016 u 09:41

  • +6

Studio ETRA

Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Dragičević?

Bionic
Reading

Tražite drugačiju frizuru ovog proljeća i želite osvježiti styling? Dobro će vam doći koji savjet Studija Etra koji smatra da je uvijek potrebnu posvetiti pažnju idealnom rezu koji je vrlo lako održavati kod kuće

Frizure koje ćete lako održavati sami su prepoznatljivi pixie, bob i lob koje su na glasu jedne od najljepših frizura današnjice. U kolekciji 'More more' predstavljene su tri jednostavne frizure, a rađene su posebnom tehnikom pramenova Move colors, inovativna i originalna tehnika pramenova Studija Etra koju je osmislila kreativna direktorica Petra Granić Glowatzky.

'Bitno je biti osviješten i znati da za ljepotu i zdravlje nije samo dovoljan prirodan preparat koji stavljamo na kosu već i paziti na okoliš kojim smo okruženi i poticati zdrav način prehrane. Kad njegujemo prirodu, njegujemo i sebe', objasnila je Petra.

'Onim malo hrabrijim preporučujem ovaj način igre s bojom kose! Slobodno se prepustite i uživajte u novitetima koje nudimo za toplije dane. I ne zaboravite čuvati neprocjenjivi dragulj iz naše nacionalne riznice kojom svake godine punimo baterije. Čuvajmo prirodu i pazimo je kao što ona pazi na nas. Budimo joj odani jer ona je ta koja nam donosi život. Sigurna sam da i kao maleni pojedinac, možemo puno toga spriječiti', zaključuje Petra Granić Glowatzky.