ZA SVAČIJI STIL

Trendovske cipele koje ćete obožavati ove jeseni

29.09.2016 u 09:46

  • +26

Cipele za jesensku sezonu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Obuća iz novih jesenskih kolekcija već naveliko krasi police trgovina, a sudeći prema aktualnoj ponudi cipela, očekuje nas još jedna zanimljiva modna jesen

Jesenski mjeseci savršeno su vrijeme za nošenje raznovrsne obuće i posljednja uskakanja u otvorenije modele. Po pitanju cipela, aktualna sezona uglavnom donosi već viđene i dalje popularne modele, dizajnirane tako da odgovaraju aktualnim modnim trendovima.

I ove jeseni očekuju nas neizostavne oksfordice kao odlična alternativa nošenju cipela s visokom potpeticom. Trend nošenja oksfordica nezaustavljiv je iz sezone u sezonu, a u aktualnoj stižu s nešto masivnijim potplatom. Kao što je slučaj s proteklim sezonama, i ove su posebno poželjne oksfordice metalnog odsjaja.


Uz oksfordice, veliku popularnost u aktualnoj sezoni uživaju mokasine. Ovaj klasičan par obuće idealan je izbor za jesensko vrijeme jer se odlično slaže sa svim stilovima odijevanja. Aktualne sezone posebno su zanimljivi primjerci mokasina u aristokratskom duhu, stvoreni od baršuna i ukrašeni zlatnim vezenim detaljima.

Mekan i luksuzan baršun smatra se jednim od vodećih jesenskih trendova, a osim što krasi mnoštvo odjevnih komada, svoje mjesto pronašao je i na obući, uglavnom kraseći otvorene platformice s, još uvijek poželjnom, blok petom.

Uz jednostavne modele minimalističkog dizajna, aktualna ponuda istovremeno vrvi bogato ukrašenim cipelama u znaku vezenih detalja i dodataka poput masivnih kopči, resica ili mašni.