udobno i seksi

Trendi i na rolanju: Za Fani Stipković svi su se okretali

30.08.2020 u 22:01

Bionic
Reading

Zaljubljenica u sport i rekreaciju, novinarka i voditeljica već dugi niz godina iskustvo i ljubav prema vježbanju prenosi na druge preko društvenih mreža. Vidjeli smo je kako vježba jogu, pilates, boksa, a Fani Stipković svoju liniju održava i rolanjem. Kad su u pitanju modne kombinacije za sportske aktivnosti spada među jednu od najbolje odjevenih

Da odjeća za vježbanje zbilja ne mora biti dosadna, jednolična i monotona dobro zna i Fani Stipković. Njezina sportska odjeća za vježbanje je jednako atraktivna kao i za dnevne i večernje izlaske. Do sada smo je vidjeli u brojnim kombinacijama biciklističkih hlačicama, tajicama i neizostavnim topićima koje ima valjda u svim bojama, a koje vješto spaja za razne treninge.

Mnogi još uživaju u vježbanju u prirodi, a među njima je i Fani. Tijekom vikenda je rolala po zagrebačkom Jarunu, a za tu aktivnost je obabrala zanimljivu neonsku kombinaciju s biciklističkim hlačica i topićem koji naglašava njezin isklesani trbuh. Nema onoga tko je nije uočio.

Fani smatra da se dobar izgled ne može održavati estetskom kirurgijom, nego brigom o sebi, vježbanjem i radom na sebi. Ona vježba svaki dan, hrani se vrlo zdravo, gotovo svaki dan kuha sebi ribu i dosta meditira. Uz sve to pazi i koje kreme koristi, privatno se gotovo ne šminka.

'Smatram da je životni uspjeh imati unutarnji mir, pronaći ono što te veseli i dobiti to, no i znati biti sretan bez vanjskih okolnosti. Što se tiče ljepote, ulažem minimalno i to je onoliko koliko je meni potrebno da sam zadovoljna sobom. Ne idem baš na tretmane, osim kada se zaletim do Zagreba ili Londona na plazmu kod dr. Milojevića, kojem najviše vjerujem. Uz to, jedem zdravo i vježbam, tako da je to dobra kombinacija', izjavila je ranije za tportal.