UVIJEK ZGODNA

Fani Stipković podiže temperaturu na društvenim mrežama: Čipkasto izdanje istaknulo sve njezine atribute

07.05.2020 u 09:33

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme nismo je imali prilike vidjeti u izazovnim izdanjima, u kojima je svakodnevno bila. Ipak, karantena u neupadljivim kućnim izdanjima brzo je dosadila sportskoj novinarki Fani Stipković te je uskočila u seksi čipkasti kombinezon

Kombinezon od čipke u bijeloj boji na Fani Stipković stajao je kao saliven. Njezin dekolte, vitke noge i guza došli su do izražaja dok je u ovom izazovnom izdanju pozirala na terasi svog novog boravišta u Malagi na jugu Španjolske.

Zgodna Velolučanka, koja se prije nekoliko godina odselila u Madrid te se počela baviti sportskim novinarstvom, ovom je fotografijom ponovno uveselila svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama.

U posljednjih nekoliko tjedana ova se atraktivna plavuša pritajila, a onda otkrila kako podnosi karantenu koja vlada u Španjolskoj već više od mjesec dana.

Fani je naime iz Madrida otputovala u Malagu te uživa u prirodi svaki slobodan trenutak aktivno provodi. Pohvalila se da bere avokado na obližnjoj plantaži, a onda pokazala da joj treninzi na otvorenom izuzetno odgovaraju.