ostavlja bez daha

Fani Stipković odmara na Korčuli i mami uzdahe isklesanim tijelom

21.07.2020 u 15:08

Bionic
Reading

Nakon skoro tri mjeseca u karanteni provedenih u Madridu te u Velez Malagi, bivša manekenka i sportska novinarka odmara u Dalmaciji na najdražem otoku. Svojim pratiteljima voli pokazivati seksipilne fotografije na društvenim mrežama, a jednu takvu objavila je i sada te je ponovo svojim izgledom očarala mnoge

Već je mnogima poznato kako je Fani Stipković pobornica zdravog života i redovitog vježbanja, što se i vidi na njezinom tijelu kojem kupaći kostimi savršeno pristaju. Sada se pokazala pozirajući u dvodijelnom crnom bikiniju, a na isklesanoj liniji ističu se čvrsti trbušnjaci.

Fani je svojedobno sama dizajnirala kupaće kostime za jedan domaći brand. Nakon toga se 2014. našla se u ulozi modela i još jednom put potvrdila zašto su je i brojni svjetski mediji proglasili jednom od najpoželjnijih TV lica. Na jednoj od najljepših plaža na svijetu, plaži Saharun na Dugom otoku snimila je fotografije koje oduzimaju dah.

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, prije nego se prije osam godina preselila u Madrid Fani se bavila manekenstvom. Gledatelji je najviše pamte kao novinarku Red Carpeta u kojem je intervjuirala brojne poznate osobe. U toj popularnoj emisiji Nove TV vodila je i rubriku Cool Tour u kojoj je posjećivala domove slavnih i omiljena luksuzna odredišta svjetski poznatih osoba. Magistrirala je televizijsku produkciju i menadžment u Madridu, a nakon toga pokrenula je i vlastitu online televiziju Fani TV.

'Uvijek sam se zamišljala negdje vani na televiziji. Mislim da nam je Španjolska jako slična mentalitetom i da bi primjerice tamošnji televizijski formati ovdje fenomenalno funkcionirali. Uz to, Madrid je izuzetno ugodan za život, predivan, svjetski grad s pozitivnom energijom. Ne možete se ne zaljubiti u taj grad', izjavila je ranije za tportal.