za prijelazno razdoblje

Traper haljina midi duljine jedan je od najboljih modnih komada koji možete sada kupiti

26.08.2022 u 12:35

Bionic
Reading

Nošena uz jednostavne sandale tankih remenčića ili pak s kaubojskim čizmama, midi haljina od trapera glavni je modni komad prijelazne sezone. Ovaj trendi odjevni predmet funkcionira baš svaki put i poput kameleona se prilagođava svakoj prilici

U koji trendovski komad investirati prije nego li jesen i službeno započne? Kada je riječ o prijelaznom razdoblju, izmjeni sunčanih i oblačnih dana te oscilacija temperature, traper haljina idealan je komad za kasno ljeto i jesen.

Ove sezone vrlo su privlačni midi modeli s retro naglascima, koji u ormar unose jedinstven i tako svjež modni odmak. Naime, kako bi se izbjegla monotonost trapera, haljine su sada ukrašene tako efektnim, a opet jednostavnim i nenametljivim detaljima poput čipke na rubovima, naglašenog struka s remenom, izblijedjelim rubovima te zanimljivo pozicioniranim džepovima.

Ovaj trend s oduševljenjem su prihvatile zaljubljenice u modu koje traper haljinu sada nose uz sandale i vječne tenisice. Kada zahladi, dodat će kaubojske čizme, sako, ili košulju ispod modela bez rukava i kreirati stajling koji će nositi nebrojeno puta.

Svoje verzije midi traper haljina pokazali su i popularni brendovi, kako luksuzni tako i oni high street. Rixo ima efektan model osvježen nježnom bijelom čipkom u engleskom stilu, Ganni se ugledao u estetiku kombinezona, a Mangov model kao stvoren je za nošenje preko košulje za odlazak u ured ili slobodno vrijeme. Nema sumnje, midi traper haljina savršen je saveznik za stilski prelazak s plaže u ured.

  • +2
Traper haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije