vrlo chic

Haljina koju su svi primijetili: Tihana Lazović udala se u kratkoj vjenčanici čiji dizajn potpisuje domaći brend

22.08.2022 u 18:14

Bionic
Reading

Tihana Lazović i srpski glumac Branislav Trifunović izrekli su ovog vikenda sudbonosno 'da'. Svoju ljubavnu vezu par je okrunio brakom u Novom Sadu, a mladenka se odlučila za netipičnu vjenčanicu domaćeg brenda Lokomotiva i pri tome izgledala vrlo chic

Proteklog vikenda zadarska glumica Tihana Lazović udala se za 13 godina starijeg srpskog kolegu Branislava Trifunovića (brat glumca Sergeja Trifunovića). Na društvenim mrežama ubrzo su se pojavile fotografije sretnog para, a mladenka je privukla pažnju izborom vjenčanice.

Za svoj veliki dan Tihana je odabrala haljinu kraćeg kroja čiji dizajn potpisuje domaći brend Lokomotiva by Lana Puljić. Kratka haljina bila je ukrašena puf rukavima, a kratki kroj otkrivao je Lanine vitke noge. Poseban detalj činila je slojevitost haljine pa je tako ispod svilenkastog gornjeg materijala provirivala čipka. Mladenka je na glavi nosila raskošni veo, a čitava kombinacija imala je snažan chic prizvuk.

Taj izgled bio je istaknut izborom cipela koji je, baš kao i haljina, bio netipičan. Tihana je nosila ružičaste sandale visokih potpetica i s platformama, te malim bijelim ukrasom s prednje strane. Pažnju je plijenio i buket, također neobičan i poseban – nježno ružičaste i žute ruže s plavim i ljubičastim cvijećem činili su vrlo dražesnu kombinaciju.

Jedan od prvih pogleda na vjenčanicu sretne mladenke pokazao je Dalibor Matanić koji je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj Tihana pozira zajedno s njegovom suprugom Helenom Minić Matanić. ‘Madam i netom udana naša najdivnija Tihana Lazović!,' pisalo je u objavi.

Još jednu fotografiju glumice objavila je glumica i producentica Snežana Penev, koja je uz sliku poljupca Tihane i Branislava napisala: 'Neka ljubav vlada zauvijek! Volimo vas'. Na toj fotografiji vidi se kako je Tihanina vjenčanica imala i raskošan, dugačak šlep koji je predstavljao efektan kontrast kratkom kroju vjenčanice.

Inače, Tihana nikad nije voljela iznositi detalje iz svog privatnog života pa se tako za vezu 31-godišnje zadarske glumice i 13 godina starijeg srpskog glumca saznalo 2020. godine. Sada su ljubav okrunili brakom, a u bračnu luku uplovili su pred prijateljima i kolegama u Novom Sadu.

  • +4
Tihana Lazović Izvor: Cropix / Autor: Pedja Milosavljevic / CROPIX