ALESSANDRA DE OSMA

Princeza koja oduševljava vječnim modnim minimalizmom sada je pokazala jednu od najljepših ljetnih haljina i pri tome otkrila modnu tajnu

19.08.2022 u 13:58

Bionic
Reading

Udajom za princa Christiana od Hannovera, danas 34-godišnja Peruanka Alessandra de Osma zaradila je titulu princeze, a njezin modni stil, s razlogom, pomno se prati. Ovoga puta Sassa pokazuje prekrasnu haljinu, dokazujući još jednom da modno minimalizam nema premca, ali otkriva i jednu zanimljivu modnu tajnu

Stil i modne kombinacije Alessandre de Osme pomno se prate. 'Milenijska princeza' postupno je postala 'it djevojka', a danas privlači pažnju svojim stilom i modnim odabirima koji zrače elegancijom i neodoljivim minimalizmom. Porijeklom iz Perua, Alessandra ili Sassa kako je od milja zovu, živi u Madridu, a prije nego što je otvorila vlastitu tvrtku torbi 'Moi&Sass', radila je kao model. Njezino modno znanje je zavidno, a to jasno pokazuje i svojim divljenja vrijednim kombinacijama.

34-godišnja princeza od Hannovera, inače odvjetnica po struci, svakim pojavljivanjem u javnosti pokazuje da je klijentica modnih kuća popularnih među najelegantnijim ženama Španjolske. Kao i ostale pripadnice dvora i elite, Sassa se zaljubila u španjolske espadrile, savršenu ljetnu obuću, do te mjere da obilazi ulice glavnog grada u potrazi za savršenim parom . I sve to, odjevena u prekrasnu ljetnu haljinu.

' Jučer sam pronašla ovaj mali dragulj dok sam šetala središtem Madrida. Antigua Casa Crespo, trgovina espadrilama koja datira iz 1863. godine i koja nije promijenila vlasnika ni lokaciju! Još uvijek njeguju tradicionalni i zanatski način izrade espadrila', objašnjava Sassa u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu. Iako supruga Christiana de Hannovera tijekom šetnje Madridom nije nosila espadrile već, ništa manje sjajne crne sandale s elegantnim remenčićima, sigurni smo da u ormaru ima zavidnu kolekciju.

Espadrile, kao savršena i vrlo omiljena ljetna obuća, tipično su proizvedene na Mediteranu, a posebno su popularne na španjolskoj obali pa upravo odande dolaze neki od najpoznatijih brendova koji su popularni i na međunarodnoj razini.

  • +18
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Espadrile je nosila modna ikona Grace Kelly, a danas se od njih ne odvajaju ni Kate Middleton i kraljica Letizia. U 2021. godini ovaj sektor je u Španjolskoj izvezao oko 149,7 milijuna pari, što predstavlja povećanje od oko 18,2 milijuna pari u odnosu na prethodnu godinu, a glavni kupci su Francuska, Italija, Portugal i Njemačka.

Ovom prilikom Sassa je pokazala još jednu sjajnu ljetnu haljinu, modni komad koji bismo rado vidjeli i u vlastitom ormaru. Za šetnju glavnim gradom Španjoslke odlučila sr za lagani dizajn od bordo platna seviljske firme Vogana.

Imena Philippines, haljina se sastoji od V-izreza s čvorovima, prorezom u struku i ukrasnih detalja na nabranoj suknji. Vrlo efektno, a opet tako nježno i decentno. Cijena haljine inače iznosu 265 eura, a sada je na sniženju te je dostupna za 159 eura te je dostupna u dvije boje.