za vjenčanja i zabave

Dugo je nismo vidjeli, a sada je stajlingom ukrala svu pozornost: Princeza Sofia pokazala je tako lijepu haljinu koja će vas oduševiti

25.08.2022 u 15:45

Bionic
Reading

Švedsku princezu Sofia, supruga princa Carla Philipa, ne može se često se vidjeti u javnost, no kad god se pojavi ne propusti servirati sjajan stajling. Haljinu prekrivenu šljokicama koju je odjenula za ljetno vjenčanje prijatelja svi želimo u ormaru

Suzdržanost i dozirana medijska eksponiranost švedske kraljevske obitelji sprečava nas da u potpunosti zaronimo u garderobu njezinih dviju velikih protagonistica, Viktorije i Sofije od Švedske. Ove dvije dame najčešće se može vidjeti na službeni događanjima kada u pravilu zablistaju u spektakularnim gala haljinama.

Kada je imamo prilike vidjeti, švedska princeza Sofia Švedsku princezu Sofia pokazuje ženstvene i vrlo elegantne stajlinge.

I dok će za službena događanja najčešće odabrati modne kombinacije koje uključuju duge haljine, ženstvena odijela, koje neće propustiti začiniti modnim poslasticama poput plavih Manolo Blahnik sandala kakve je nosile Carrie u Seks i gradu, ovog puta pokazala je znatno razigraniji stajling koji nije mogao proći ispod radara.

Možda je na prvu tek zamisliti princezu u kratkoj haljini koja otkriva noge, no kako Sofia nije prva u liniji nasljeđivanja krune, taj stroži protokol vrlo elegantno je izbjegla. Na ljetnom vjenčanju bliskih prijatelja Camille i Christophera Bastina održanom prošlog vikenda, princeza je viđena u upečatljivoj haljini koja nije za one koji ne žele biti zamijećeni.

Osnovu stajlinga činila je kratka puder roza haljina okruglog izreza i širokih rukava koji su na krajevima bili ukrašeni volanima. Identični volani nalazili su se i na donjem dijelu haljine pojačavajući efekt lepršavosti i fluidnosti. Kreacija je bila prekrivena reflektirajućim šljokicama koje su kreirale party izgled. Dizajn ove sjajne i tako efektne haljine potpisuje Asos Design, a cijena joj iznosi 159 eura. Stajling je upotpunila srebrnom torbicom brenda Bolinder Stockholm.

  • +3
Princeza Sofia Izvor: Profimedia / Autor: CHRISTINE OLSSON / AFP / Profimedia