NAGRADNJAČE

Tportal.hr i Zagrebački velesajam vode vas na sajam nautike u Zagrebu!

16.02.2015 u 12:09

Bionic
Reading

Zagrebački nautički sajam održat će se od 18. do 22. veljače 2015. u četiri paviljona Zagrebačkog velesajma, a u svom 24. izdanju izložit će bogatu ponudu brodskih motora, opreme za ronjenje, ribolov i jedrenje te nautičke odjeće i obuće, što tu priredbu redovito čini dobro posjećenom, kao i poslovno najuspješnijim nautičkim sajmom u regiji

Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu.

Sajam nautike organizira i ronjenje; u paviljonu 10a bit će postavljen bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće i još mnogo atraktivnih sadržaja zbog kojih se isplati biti na ovom sajmu.

Svaki posjetitelj kupljenom ulaznicom može sudjelovati u bogatoj nagradnoj igri i osvojiti gumeni čamac YAM 310S s vanbrodskim motorom Yamaha F6CMHS, vikend krstarenje za šest osoba na jahti Mirakul i brojne druge atraktivne nagrade.
Više o nagradama za posjetitelje

Ako i niste ozbiljan kupac, svoj dolazak na sajam shvatite kao zalog za budućnost jer možda baš primjerak u koji se zagledate bude vaš već sljedeće godine!

Dobitnici po dvije ulaznice su:


Zvonimir Mlinar
Edo Ribarić
Nevenka Ratković