SPREMNI ZA SPEKTAKL

'TopStarsova' ekipa neumorno tulumarila

15.10.2010 u 10:30

Bionic
Reading

Razigranu ekipu koja se na snimanju zabavljala šarolikim kreacijama i konfetima uređivao je Modni Mačak, koji je na kraju i sam zaplesao i zapjevao

U zagrebačkom studiju Tuna održano je snimanje najavnog spota za show 'TopStars'. Kao preview velikih koncerata koji će se održati u dvoranama diljem Hrvatske, u glazbenom dijelu nastupili su voditelji zabavnog programa. Kralj pop scene Tony Cetinski, dance atrakcija Colonia predvođena neumornom Indirom Vladić, mlada diva Franka Batelić i radijska zvijezda Luka Bulić zaduženi su za tri sata zahtjevnog produkcijskog provoda pa su zagrijavanje za spektakl koristili za opuštanje i druženje.

Razigranu ekipu koja se na snimanju zabavljala šarolikim kreacijama i konfetima uređivao je Modni Mačak Marko Grubnić. Iako se bavio stilskim izdanjem popularne voditeljske zvjezdane četvorke, Mačak nije zaboravio ni na zabavu te je na kraju i sam zaplesao i zapjevao.

Na 'TopStarsovim' koncertima pjevat će se najveći hitovi od šezdesetih godina prošlog stoljeća pa do aktualnih uspješnica Davida Guette i Amy Winehouse. Tony Cetinski i Indira Vladić ujedno će otpjevati i svoje najveće hitove, od 'Blago onom ko te ima' do 'Oduzimaš mi dah'. Franka Batelić posebno se priprema za duet s Tonyjem u Azrinoj pjesmi 'A šta da radim', a Luka će pokušati dočarati Žeru u 'Sviđa mi se ova stvar' Crvene jabuke. Od stranih izvođača, tu su Tina Turner, Madonna, Tom Jones, Prince Joe Cocker, Cindy Lauper i mnogi drugi.

Glazbeni urednik 'TopStarsovih' koncerata je Goran Kurjak, a sve se odvija pod budnim uhom glazbenog producenta Tonyja Cetinskog. Za glazbeni aranžman zadužen je Dinko Janković

Nakon prvog spektakularnog koncerta u Zagrebu 13. studenoga, publika će imati priliku zapjevati i zaplesati s 'TopStarsovim' zvijezdama u Rijeci 19. studenoga, u Zadru 25. studenoga i u Splitu 27. studenoga. U tome će im pomoći veliki video zidovi na kojima će se prikazivati tekstovi pjesama te čak 30 profesionalnih plesačica.

Organizatori su osigurali 18.000 ulaznica za Arenu Zagreb, preko 11.000 karata za Spaladium Arenu, više od 5.000 mjesta u dvorani Mladosti u Rijeci te 9.000 ulaznica u dvorani Višnjik u Zadru.

Ulaznice se, po cijeni od 140 kuna za parter, 170 kuna za tribine i 550 kuna za VIP sjedala u Zagrebu te po 120 kuna za parter, 150 kuna za tribine te 350 kuna za VIP sjedala u ostalim gradovima mogu kupiti na svim prodajnim mjestima i web siteu Eventima www.eventim.hr