POVRATAK SA STILOM

Tople hlače od samta ponovno su 'in', a ovako ih nose street style zvijezde

25.10.2022 u 15:22

Bionic
Reading

Tkanina prepoznatljivog izgleda, koju mnogi vezuju i uz djetinjstvo, kad je nošenje odjeće od samta bilo imperativ tijekom hladnijih mjeseci, ove sezone najpoželjnija je u formi hlača

Omiljene traperice ove sezone isplati se zamijeniti hlačama od samta. Ovaj topli model jedan je od velikih trendova sezone, a posebise su poželjnje njegove čokoladno smeđe verzije.

Poznata modna influencerica Camille Charrière ovih je dana na Instagramu podijelila inspirativni stajling s čokoladno smeđim hlačama od samta u prvom planu.

Predimenzioniranu kožnu jaknu s potpisom Prade i hlače od samta vješto je kombinrala s Adidas tenisicama i Diorovim vintage modelom torbe naglasivši neodoljivi retro dojam stajlinga.

Trend hlača od samta lako je pratiti, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govore prizori s modnih pisti.

Modna kuća Louis Vuitton u aktualnoj kolekciji predstavila je smeđi model hlača od samta u paru s košuljom I predimenzioniranom jaknom, dok se brend Coach i Dsquared2 približio generaciji Z s hlačama od samta s niskim strukom i kombinaciji s komadima u duhu 70-ih.

Iako se hlače od samta danas mogu pronaći u različitim siluetama, verzije sa širim nogavicama i opuštenog kroja posebno su poželjne, a potvrđuju to I stajlinzi street style zvijezdi okupljenih na Tjednima mode.