MODNI ULOVI

Pristupačni modeli koji izgledaju luksuzno: U ovim high street bluzama izgledat ćete kao da ste potrošili pravo malo bogatstvo

16.07.2020 u 11:30

Bionic
Reading

Obzirom da još uvijek traju ljetna sniženja, predlažemo vam da ove sezone investirate u nekoliko pristupačnih high street bluza koje izgledaju vrlo skupocjeno, a mi znamo i koje su to

Sigurno u svom ormaru imate omiljenu bluzu za kojom posegnete svaki put kada želite ostaviti dobar prvi dojam ili imate važan dan. Važno je imati jednu takvu bluzu koja će pristajati uz sve što imate u ormaru i koja će vas natjerati da se osjećate lijepo, popraviti vam raspoloženje i na račun koje ćete zaraditi i pokoji kompliment.

Bluze su omiljeni komad odjeće u ormarima žena diljem svijeta prvenstveno zbog toga što odlično pristaju u kombinaciji s hlačama, suknjama i trapericama. Ne morate puno razmišljati oko stajlinga, već nabacite omiljenu bluzu, uskočite u omiljene traperice i sandale i spremi ste za špicu.

Bluze su i odlična podloga za sakoe, ako tražite stajlinge za posao u kojima ćete izgledati profesionalno. Obične crne hlače i sako izgledat će odlično u kombinaciji sa svijetlom bluzom s detaljem predimenzionirane mašne.

Naravno da ne morate potrošiti hrpu novaca da biste izgledali vrhunski. Postoji pregršt high street trgovina koje nude vrlo pristupačne i kvalitetne bluze, vrlo luksuznog izgleda koji može parirati modelima s potpisom renomiranih modnih kuća.

Ako želite u svoj ormar uvrstiti modele koji će izgledati puno skuplje nego što zapravo koštaju, imajte na umu nekoliko stvari - birajte bluze od pamuka i lana koje će pružiti ugodniji osjećaj na koži i umanjiti znojenje u ove tople dane, trenutno su u modi bluze s predimenzioniram puf rukavima koje podsjećaju na modu s kraljevskih dvora, postoje printevi poput točkica koji uvijek daju dozu glamura i skupocjenog izgleda, uvijek radije odaberite bluzu u neutralnoj, nego jarkoj boji, a postoji i jedan materijal s kojim ne možete pogriješiti kada je u pitanju skupocjeni izgled - saten.

U nastavku smo izdvojili nekoliko high street modela koji izgledaju vrlo luksuzno.