CELEBRITY BIKINIJI

Top 10 ljetnih izdanja slavnih djevojaka

27.07.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Sada već tradicionalni tportalov ljetni pregled ljetne celebrity estetike ponovo vas vodi u svijet znanosti o oblinama i njihove jednako znanstvene prezentacije pred objektivima

Ljeto je, što znači da je uglavnom toplo. Jako toplo. Količina odjeće koju imate na sebi je, u takvoj situaciji, uglavnom obrnuto proporcionalna broju stupnjeva na termometru. No osim za plažu i ljetne praznike, pojedine slavne osobe svoju odjeću u ove dane skidaju i pred foto-objektivima, ne bi li pokazale što i kako planiraju nositi na plaži, pri tome osvježavajući sebe, ali neprikladno podižući temperaturu kod svojih obožavatelja.

Za sve napaljene i one koji će to tek postati, za sve djevojke koje žele oponašati, za sve konzervativce koji se žele zgražati te za sve znatiželjnike koji žele ubiti pokoju minutu zureći u lijepu žensku figuru, prije negoli se bace na ponovno iščitavanje tekstova Slavoja Žižeka, u potragu za Higgsovim bozonom i analizu novog seta umjetničkih djela Jeffa Koonsa, donosimo još jedan Top 10 celebrity bikinija – slavna koža ispod manje slavnih krpica, ali i oko njih. Spremni?

10. NATALI DIZDAR
Prve generacije zvijezda domaćih reality showova očito su imale sreće – preživjele su do danas u raznim oblicima, neke više, a neke manje, no dovoljno da se skinu ne samo za plažu, već i za magazine poput Klika. OK, i Natali je pokazala ono što ionako vide svi koji svakog ljeta odlaze na istu plažu na koju odlazi i ona, ali nemojte očekivati da ćemo otkriti gdje se nalazi. Već dovoljno narajcanih fotografa ima tu informaciju, ne trebaju joj i amaterski perverznjaci kvariti godišnji odmor...


9. FERGIE
Black Eyed Peas imaju novi album, pa je i Fergie odlučila staviti solo karijeru na led, a sebe na zagrijanu plažu – vrijeme je da paparazzi hvataju ono po čemu se prvo i proslavila (i ne, to nisu bile neopisive vokalne sposobnosti), takvim fotkama usputno izreklamiraju novi album te donesu nove filmske i modne gaže samoj gospođi koja je uložila pristojno puno novca i truda u svoje tijelo. Vidite da pali, pogledajte dokle je dogurala – do devetog mjesta na tportalu!


8. SIMONA GOTOVAC
Dobav dan. Ja sam Simona, manekenka i pjevačica, najpoznatiji pvimjev hvvatske vevzije Wavholove teovije o 15 minuta slave za svakoga, neovisno o postojanju ili nepostojanju talenta. Možda ga nemam za gotovo pa ništa što bi bilo vvijedno spomena, ali jako dobvo izgledam bez odjeće.


7. DENISE RICHARDS
Sa 38 godina, propalim brakom i dvoje djece, Denise izgleda bolje nego ikada, zbog čega joj je reality show 'It's Complicated' toliko suludo uspješan. No uspjeh TV emisije, njezina popularnost na Twitteru i sklonost da u intervjuima bude brutalno iskrena pri razotkrivanju svoje intime razlog su zbog kojeg ovu glumicu tabloidi ne žele ostaviti na miru. Sudeći po osmijesima na fotografiji uhvaćenoj tijekom njezinog odmora na plaži, Denise se i ne buni previše zbog pažnje koju joj pridaju.


6. KATY PERRY
Bez šminke, lude odjeće, burleskne poze i usana druge djevojke u blizini, premazanih aromom višnje koju oh-toliko-voli, Katy je samo još jedna obična djevojka neobično dobrog tijela. Kažu oni koji su je vidjeli uživo. Mi je vidimo samo preko ovakvih fotografija, snimljenih tijekom godišnjeg odmora u Meksiku, i spremni smo se složiti s navedenim tezama.


5. DORIS VREČKO
Ako smo što naučili u Hrvatskoj, onda je to oponašati strano žutilo, pa svake sezone uspijemo dobiti novu djevojku zbog čijih će poprsnih dimenzija njezino, hm, lice i ime iskakati iz svake paštete. Posljednjih mjeseci, to je Doris, sportašica, manekenka i prva sisa televizije. Tko je ta Renata Sopek?


4. HEIDI MONTAG PRATT
Prava Amerika. Plava da plavija ne može biti, isklesana baš poput stereotipnih Playboyevih snova, Heidi je miljenica foto-objektiva koja je slavu doživjela glumom u MTV-jevoj kvazireality seriji 'The Hills', iako pokušava i pjevati. No svi je znaju upravo po poziranjima u bikinijima u svakoj prilici koja to dopušta. I nitko se ne buni, naravno.


3. NIVES CELZIJUS
Pamtimo to kao da je bilo danas, kada je Nives s kaubojskim šeširom na glavi dojahala do novinarske rock nagrade Crni mačak i ušla u povijest. Godinama kasnije, nogometaški brak, propala glazbena karijera, neopisivo uspješna 'književna' karijera i pretvaranje u trenutno najveći hrvatski izvoz u Njemačku... Štošta se promijenilo, ali jedna stvar nije. Veličina. Pogodite čega? Svejedno, objavljujemo jednu stariju legendarnu fotografiju, na kojoj su dimenzije njezinog talenta možda najočitije.


2. RIHANNA
Svi su je vidjeli i bez bikinija, s piercingom u intimi doma svoga... Čime je samo porasla u očima svojih fanova (kojima je istodobno štošta poraslo od gledanja), ali i onih koji su to tek nakon spornih fotografija postali. Rihanna je u svom mladom životu prošla štošta, od naglog polijetanja u orbitu globalne slave do brutalnog nasilja, i svakako je zaslužila naći se na vrhu ove liste. Zbog tih, ali i drugih, očitijih razloga.


1. MEGAN FOX

Predvidivo, znamo, ali što sad? Ne znamo nikoga tko se buni što je Megan dvije godine za redom na vrhu svih lista najseksi žena svijeta. Na kraju krajeva, cijeli se novi 'Transformersi', onda kada nema robota ili eksplozija (a i onda), vrte oko njezinih fizičkih, ne glumačkih kvaliteta. Zanemarit ćemo ružne palčeve, ionako se ne vide na fotkama. Ili se vide, ali u njih nitko ne gleda. Barem nitko normalan.