'U SRETNIJU BUDUĆNOST'

Tony Cetinski izbrisao prošlost s Ivanom Nobilo

13.08.2014 u 14:01

Bionic
Reading

U znak vječne ljubavi Tony Cetinski i Ivana Nobilo tetovirali su 'vječne' prstene. No nakon razvoda, iako su ostali u dobrim odnosima, Tony je odlučio prekriti tetovažu koja ga podsjeća na bivši brak i s novom suprugom zakoračiti u sretniju budućnost

Kada su Tony Cetinski i njegova bivša supruga Ivana Nobilo izrekli sudbonosno 'da' u rujnu 2007. na romantičnom Crvenom otoku nedaleko od Rovinja, vjerovali su kako se mogu voditi onom 'dok nas smrt ne rastavi'. U trenucima lude zaljubljenosti, pod utjecajem dopamina i norepinefrina, kada je u pitanju ljubav – parovi su spremni na sve. To dokazuju i ovi bivši supružnici koji su tada u znak svoje ljubavi tetovirali 'vječni' prsten umjesto klasičnih zlatnih koje uglavnom supružnici nose. No pet godina kasnije ljubav je nestala, a tetovaža ostala. Iako su Tony i Ivana papire za razvod predali još prije dvije godine, Tony je proteklih dana odlučio izbrisati tetovažu koja ga je podsjećala na bivšu suprugu.

Tony Cetinski


'Novi tatoo preko stare. Izbrisana prošlost pa sa novom u sretniju budućnost', napisao je Tony pokraj slike koju je objavio na Instagramu, a na kojoj se jasno vidi nova, veća tetovaža koju je napravio u Rovinju. U ljubavnom zanosu i njegova nova supruga, Dubravka Cetinski, tetovirala je Tonyjeve inicijale.

'Moja nova tetovaža, Anthony Cetinski', pohvalila se Dubravka na Instagramu


Koliko je popularno iscrtavanje tijela partnerovim imenom, dokazuju brojne face iz svijeta slavnih. Ringove oko prstiju tetovirali su svojedobno i Pamela Anderson i Tommy Lee, no nakon propasti ljubavi to su uklonili.

Tamara Ecclestone vjerovala je da je Omar ljubav njezinog života pa je njegovo ime osvanulo tetovirano na njezinom lijepom tijelu. No kada je pronašla seksi videouradak koji je snimio s nekom djevojkom prije njihove veze, Tamara ju je prekinula, a tetovažu je prekrila još većom.


Nina Morić i Fabrizio Corona međusobno su tetovirali imena. Ali nakon razvoda on je doslovno odlučio izbrisati Ninu iz svog života tako što je tetovažu u obliku srca na svojoj desnoj nadlaktici, unutar koje je bio ispisan tekst 'Nina, oprosti mi', odlučio 'prebrisati' ornamentima. Ta se tetovaža našla na njegovoj ruci kada je njihov brak bio u krizi. Nina je njegovo ime unutar srca tetoviranog na svojoj lijevoj nadlaktici dala prebojiti crnom tintom još davnih dana. I s drugim partnerom Martinom Evansom ponovila je isti postupak. 'Beznadno odana tebi', tetovaža je koja je posvećena njemu iako je i on ubrzo postao bivši.

Nogometaš Vedran Ćorluka u znak ljubavi prema Ivi Buzov na svoju ruku tetovirao je njezino ime i datum rođenja. Nakon kraja ljubavi Iva je 'otišla pod laser' i zauvijek nestala iz njegova života.

Kip slobode zamijenio je ime Jennifer Lopez na tijelu Marca Anthonyja, a britanska pjevačica Cheryl Cole otišla je na lasersko uklanjanje tetovaže 'Mrs Cole' koju je nosila na vratu nakon što ju je suprug, poznati nogometaš Ashley Cole, više puta prevario. Nakon bračnog brodoloma Angelina Jolie uklonila je ime Boba Thorntona koje se nalazilo na njezinoj nadlaktici.