REAKCIJA NA KOMENTAR

Tonči Huljić grubo se obrušio na Mirelu Priselac Remi

27.03.2013 u 20:40

Bionic
Reading

Isprovocirana riječima pjesme 'Nirvana', Mirela Priselac Remi odlučila je reagirati na svojoj Facebook stranici gdje je navela kako je 'Vjekoslava Huljić hrvatskoj ženi naudila više od svih šovinista'. Nedugo nakon toga oglasio se i Vjekoslavin suprug, Tonči Huljić, koji je Remi napao neprimjerenim rječnikom

Riječi nove pjesma Vjekoslave Huljić 'Nirvana', koju pjeva Jelena Rozga, u rekordno vrijeme uvrijedile su brojne žene, između ostalih i Remi iz Elementala koja je reagirala na svojoj Facebook stranici Remi Elemental gdje je napisala:

'Mislim da je Vjekoslava Huljić hrvatskoj ženi naudila više nego svi hrvatski šovinisti zajedno. Nalijepila joj je to da se realizira isključivo kroz brak, majčinstvo, da dopušta da je gaze i emocionalno zlostavljaju... A sad kroz ovu sirotu Rozgu poziva muškarca da dođe po ženu 'ko slavljenik po tortu'... Ma daaaaj, molim te! Nikad nisam mislila da ću reagirati na ovakav treš, ali negdje čovjek mora podvući crtu. Zbilja je vrijeme da prestane zaglupljivanje. Žene, ispljuskala bih vas! A Vjekoslavi ustavno oduzela pravo na slobodan govor.'

Nakon tog Reminog komentara na račun Vjekoslave Huljić, koji je prikupio brojne 'lajkove', Vjekoslavin suprug Tonči Huljić u izjavi za Index.hr grubo je napao Remi, izvrijeđao ju neprimjerenim rječnikom te ju nazvao 'nižim oblikom života'.

Sama Vjekoslava Huljić nije reagirala na Mirelin status niti je odgovarala na naš poziv. Isto tako niti Remi, koju smo pokušali kontaktirati, nije reagirala na Tončijevu izjavu.