OBITELJSKO OKUPLJANJE

Tom Cruise neće biti sam za praznike

11.12.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Proveo je Dan zahvalnosti sa Suri, a čini se da bi Tom Cruise mogao dobiti skrbništvo nad svojom šestogodišnjom kćeri i za božićne i novogodišnje blagdane

Iako se previđalo da će Suri Cruise blagdane provesti s majkom Katie Holmes, glumac je izjavio za časopis People da se veseli što će provesti Božić sa svojom djecom nakon što dovrši snimanje filma 'All You Need is Kill' u Velikoj Britaniji, piše Mail Online.


50-godišnji glumac radio je Engleskoj posljednjih nekoliko mjeseci, ali ne može dočekati da preko blagdana provede vrijeme sa svoje troje djece Bellom (20), Connorom (17) i Suri (6). 'Planiramo puno posebnih stari za blagdane koje ćemo provesti zajedno. Jako se velim tom vremenu', izjavio je Tom Cruise u ponedjeljak na londonskoj premijeri 'Jacka Reachera'.

Suri je posjetila tatu u Londonu u studenom i provela s njim Dan zahvalnosti, dok je njezina mama Katie Holmes otišla u svoj roditeljski dom u Ohio.
Iako je Tom najviše vremena proveo radeći, otkrio je svoju ljubav prema Velikoj Britaniji i priznao da je imao vremena za uživanje.

Zvijezda 'Nemoguće misije' iznajmila je privatni helikopter kako bi s glumcem Robertom Duvallom došla do Manchestera, gdje su tijekom vikenda gledali veliki derbi Cityja i Uniteda. Zvijezda je posjetila i neke od ekskluzivnih mjesta uključujući i privatni klub Annabel's i restoran Scott's.
'Sviđa mi se ovdje. Snimio sam ovdje puno filmova ovdje, radio s puno glumaca. Ovo je prekrasno mjesto za život', rekao je za People.

'All You Need is Kill', u kojem također glume Emily Blunt i Bill Paxton, prati priču o vojniku koji se bori rat protiv izvanzemaljaca te ostaje zarobljen u vremenskoj rupi. Scenarij se temelji na istoimenom romanu japanskog autora, a film će u kina ući u ožujku 2014.

Iako su Tom i njegovo dvoje starije djece scijentolozi, koji vjeruju da su besmrtni, izvanzemaljci Thetani, zarobljeni na Zemlji u fizičkom tijelu, oni također smiju slaviti svjetovne praznike, poput Nove godine. Scijentolozi također mogu slaviti vjerske praznike, najčešće one povezane s religijama u kojima su odgojeni. Tom je odgojen kao rimokatolik i kao mladić pohađao je sjemenište Svetog Franje u okolici Cincinnatija.