PUN POGODAK

Toliko omražene cipele Severina je uspjela isfurati još jednom i to u kombinaciji za koju nemamo niti jednu zamjerku

17.03.2023 u 18:10

Bionic
Reading

Iako smo većinom navikli na njezine stajlinge za scenu, Severina jednako oduševljava i u onim svakodnevnim, a posljednja kombinacija traperica i omiljene kožne jakne bio je pun pogodak

Nakon što nas je danima ostavljala bez riječi fotografijama s Maldiva, na kojima se redovito pojavljivala u minijaturnim kupaćim kostimima koji su samo isticali njezinu besprijekornu vitku figuru, Severina se vratila svakodnevici.

Splitska pjevačica ponovno održava gaže, za koje odabire stajlinge za pamćenje, a nama je za oko zapela posljednja objava na Instagramu, u kojoj je Severina još jednom očitala modnu lekciju iskombiniravši najveće proljetne hitove.

Bio je tu dobar par traperica ravnog kroja, koje joj stoje kao salivene, uz koje se savršeno uklopio jednostavan bijeli T-shirt. Da Severina zna znanje, kada je u pitanju moda, pokazala je i odabirom kratke kožne jakne koje su i dalje pravi hit.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Ove godine koža se nosi više no ikad - svaki outfit kao da traži poneki kožni dodatak da mu pruži dozu urbanosti i mladenačkog chica, a savršena kožna jakna, koju će 'isfurati' ovoga proljeća, apsolutni je must have.

Uz to se savršeno uklopila i predimenzionirani neobični ruksak s hrvatskim potpisom. Riječ je o crnom kožnom ruksaku kojeg je izradio dizajner Zoran Mrvoš, a koji se, zahvaljujući srebrnim ringovima, može nositi i u ruci, ali i standardno na leđima.

Na sve to, Severina je obukla cipele u kojima se već nekoliko puta pojavila i u kojima je svaki put izazvala puno pozornosti. Riječ je o 'čupavim' štiklama s potpisom Marnija, čija je cijena 990 eura, a koje se uistinu rijetke trendseterice usude isfurati.