čista senzacija

Ovaj bikini ne trpi nesavršenosti: Severina pokazala tijelo u laskavom badiću opakog uzorka

23.02.2023 u 17:09

Bionic
Reading

Severina je od zime pobjegla u sunčane i znatno toplije krajeve. Baterije puni na Maldivima, a obožavatelje oduševljava fotografijama u bikiniju

Poznata Splićanka odmor u veljači provodi na Maldivima, a društvo joj pravi njezin sin Aleksandar. I ovoga puta, kao i za vrijeme putovanja u Jordan krajem studenog prošle godine, Severina obožavatelje oduševljava prekrasnim prizorima na svom Instagram profilu.

Posljednja objavljena fotografija izazvala je pravu pomutnju na društvenim mrežama. Na njoj Severina pozira odjevena u dvodijelni badić opakog animal printa koji u punom sjaju otkriva njezinu besprijekornu figuru.

Na sitnom pijesku, obasjana suncem i s bajkovitim prizorom mora u pozadini, Severina izgleda bolje no ikada, a dobro raspoložena uz niz objavljenih fotografija je napisala: 'Mogu sama sebe odvesti na ples', referirajući se na trenutni popularni hit Miley Cirus 'Flowers'.

Bikini leopard uzorka dodatno 'začinjen' okruglim, metalnim obručima te privjeskom s resicama na gornjem dijelu odličan su primjer pomaknute klasike koja, kada je o badiću riječ, baš nikada ne izlazi iz mode. I dok većina još uvijek pomno prati modele čizama i kaputa, Seve je već u ljetnom 'modu'. Tako je nedavno, također s Maldiva, objavila fotografiju u bikiniju s narančasto-ljubičastim gornjim dijelom te i plavim gaćicama.

Ovih dana Severina uživa u životu punim plućima, na sunčanim Maldivima proslavila je u veliki 11. rođendan svoga sina jedinca, Aleksandra. Osim toga, Severinin sin rođendan dijeli s njezinim menadžerom, koji se također pridružio slavlju na plaži.

  • +9
Severina u varaždinskoj Areni Izvor: Promo fotografije / Autor: MATEA SMOLČIĆ SENČAR I DARIO HORVAT