MODNA INSPIRACIJA

Izgleda baš uvijek sjajno: Kada je riječ o modnim kombinacijama za putovanja, Severinu je teško nadmašiti

28.02.2023 u 13:42

Bionic
Reading

Severina je na kratko hladnu zimu našeg podneblja zamijenila toplijim krajevima. Uživa u suncu i lijepom vremenu, a obožavatelje časti prekrasnim fotografijama. Ovog puta otkrila je dobitnu kombinaciju za zabavu na plaži

Jedna od najpoznatijih Splićanki zimske mjesece iskoristila je za putovanje u egzotične i toplije krajeve. U društvu sina Aleksandra Severina provodi dane na Maldivima, društvo im pravi i njezin menadžer Tomica Petrović. Veselo društvo čak je proslavilo i dva rođendana, Aleksandrov i Tomičin koji padaju na isti datum.

Poznata pjevačica baterije puni na pješčanim plažama i uživa u bajkovitim prizorima, a sadržaj koji objavljuje na svom Instagram profilu također je vrlo bajkovit. Obožavatelji i brojni pratitelji ostali su oduševljeni nakon poziranja u badiću koji je u punom sjaju otkrio njezinu besprijekornu liniju. Zatim je pokazala zavodljiv stajling u pletenom kompletu suknje i kratkog topa, a sada se pak pohvalila kombinacijom na zabavu na plaži.

Osnovu je, naravno, činio badić, u ovom slučaju dobro upamćeni primjerak tigrastog uzorka, a preko njega Severina je nosila široke bijele hlače te odgovarajući ogrtač nalik kaftanu.

Zanimljiv, udoban, ali istovremeno vrlo senzualan komplet bio je ukrašen bež, pletenim detaljem na porubu te duljinom leđa što mu je dao vrlo zanimljiv pečat.

Senzualna, a opet vrlo casual kombinacija pokazala se idealnom odabirom za zabavu na plaži, a Severina je još jednom dokazala da kada se radi o stajlinzima za putovanja, teško je itko može zasjeniti.

Tako na putovanju Jordanom, gdje je boravila u studenom prošle godine, pokazala niz sjajnih i laskavih haljina te ruksak koji je bio hit komad svake kombinacije.

Ovog puta, za svoj odmor na prekrasnim plažama Severina se opskrbila zavodljivim badićima, pletenim haljinama i mekim ogrtačima koji su vrlo ugodni za nošenje, ali istovremeno tako zavodljivi.

  • +9
Severina u varaždinskoj Areni Izvor: Promo fotografije / Autor: MATEA SMOLČIĆ SENČAR I DARIO HORVAT