TREND KOJI OSVAJA

Točkice su preplavile trgovine i postale najtraženiji uzorak sezone

10.04.2019 u 13:33

Bionic
Reading

Iako svako proljeće tradicionalno prođe u znaku cvjetnog uzorka, s vremena na vrijeme na površinu ispliva i pokoji neočekivani uzorak kojeg je teško ignorirati. Upravo to ove sezone dogodilo se sa šljokicama. Ovaj šarmantan i chic uzorak preplavio je trgovine i postao najtraženiji uzorak sezone

Zavirite li u popularne high street trgovine, primijetit ćete da svaki kutak kriju točkasti komadi odjeće i obuće, a ove sezone točkice najčešće krase haljine, suknje i topiće kojih uistinu ima na pretek. Iako su točkice, baš kao i prugice ili leopard uzorak, dosegle status bezvremenskog trenda, koji se manje ili više ponavlja iz godine u godinu, ovog proljeća i više je nego jasno da su nadvladale vijesnike proljeća - cvjetni uzorak.

Brojne slavne ljepotice, uključujući Priyanku Chopru, Emmu Roberts, Evu Longoriju i kraljicu Letiziju od Španjolske u posljednjih mjesec dana viđali smo u točkastim odjevnim kombinacijama, a i brojne vodeće instagramuše dočekale su točkice širom raširenih ruku i uklopile ih u svoje svakodnevne stajlinge.

Točkice desetljećima unazad slove za damski i chic uzorak, prikladan za sve prigode - od večernjih izlazaka i vjenčanja do ispijanja kave na špici. Ukoliko priželjkujete jednu ovakvu lepršavu haljinu koja podjednako dobro izgleda u kombinaciji s tenisicama i štiklama ili tragate za chic točkastim topićem koji će se odlično slagati s vintage trapericama visokog struka, zavirite u galeriju i otkrijte cijelo jedno malo carstvo točkica koje kriju popularne high street trgovine.

  • +37
Točkice su posvuda Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije