POVIJESNI NASTUP

To se zove wow efekt: Katy Perry u ovom izdanju nikoga nije ostavila ravnodušnim

08.05.2023 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon što je njezino lutanje Westminsterskom opatijom na krunidbi kralja Charlesa postalo viralni hit, Katy Perry idućeg dana dominirala je pozornicom postavljenom u dvorcu Windsor

Povijesnu ceremoniju krunidbe kralja Charlesa idućeg dana pratio je koncert u njegovu čast, održan u dvorištu dvorca Windsor.

  • +46
Krunidbeni koncert Izvor: Profimedia / Autor: STEFAN ROUSSEAU / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Zabavljajući 20 tisuća uzvanika koncerta, na pozornici su se izmjenjivale najveće glazbene zvijezde, među kojima se Katy Perry posebno izdvajala zahvaljujući raskošnom scenskom izdanju.

Kao u subotu na svečanoj ceremoniji krunidbe, kada je nosila elegantni komplet u boji lavande, stvaranje izdanja za nedjeljni koncert u dvorcu Windsor povjerila je brendu Vivienne Westwood.

  • +5
Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Samo za Perry, brend legendarne britanske dizajnerice ručno je izradio haljinu inspiriranu 18. stoljećem, koja je odisala ‘baroknom veličanstvenošću’, kako su naveli u priopćenju za javnost.

U raskošnoj haljini zlatne boje i korzentnog dizajna tipičnog za potpis Vivienne Westwood, Perry je na pozornici izvela svoja dva klasična hita - ‘Roar’ i ‘Firework’.