OPUŠTANJE I ZABAVA

Tko sve nudi vrhunski novogodišnji provod?

21.12.2012 u 09:03

Bionic
Reading

Popis novogodišnjih zabava na kojima organizatori jamče vrhunski provod sve je veći pa su osim dočeka u klubovima ili wellness hotelima u ponudi i nove ideje poput tuluma na bazenu za koji vam nije potrebno ništa osim kupaćeg kostima

Takav tip zabave, primjerice, nude Terme Tuhelj, u kojima se umjesto u svečanim toaletama Novu godinu može proslaviti u kupaćim kostimima na najvećem 'Vodenom planetu' u Hrvatskoj i u novootvorenom hotelu Well s četiri zvjezdice. Društvo na bazenu u najluđoj će noći zabavljati DJ Gotz, a bogat program dočeka Nove godine uključuje i veslačku 'brodolom utrku', malu školu Sal Sam plesa, izbor za New Year bikini te utrku na ramenima uz wellness bazen. Novogodišnju zabavu upotpunit će i toplo-hladni meni s velikim izborom delicija.

Hotelska ponuda

Za doček 2013. hotel Kaj pripremio je zabavu za koju će biti zaduženi vrhunski kuhari i bend Showtime

Želite li novogodišnju noć dočekati uz kombinaciju zimskog ambijenta Hrvatskog zagorja, tradicionalnih jela i opuštajućeg wellnessa, pravo mjesto za vas je Bluesun hotel Kaj u Mariji Bistrici. Za doček 2013. taj je hotel pripremio zabavu za koju će biti zaduženi vrhunski kuhari i bend Showtime. Program se oslanja na tradicionalnu zagorsku gastronomiju, a goste će dočekati nekoliko sljedova lokalnih specijaliteta s potpisom kuhara Tomislava Kožića, od kojih su neki pripravljeni po receptima iz daleke prošlosti.

'Bluesun hotel Kaj pripremio je novogodišnju ponudu za ljude koji vole uživati u opuštenijem ambijentu uz vrhunsku hranu, vina i glazbu. Hotel je smješten u romantičnom okruženju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim i sigurni smo da će doček Nove godine svima ostati u jako lijepom sjećanju', rekla je Ivanna Sraga, direktorica Bluesun hotela Kaj, s kojega seže pogled na zagorske brežuljke i impresivno svetište. Cijena dočeka Nove godine kreće se već od 490 kuna po osobi.

Jedinstven gastronomski doživljaj u četiri slijeda nudi i novootvoreni zagrebački hotel DoubleTree by Hilton Zagreb i Green Gold Club. Za novogodišnju večeru u OXBO Urban Bar & Grillu treba izdvojiti 390 kuna, a nakon večere zabavu možete nastaviti u Green Gold Clubu u kojem će se za atmosferu s prijelaza iz Stare u Novu godinu pobrinuti tamburaši Dyaco, klapa Kampanel i resident DJ. Za 90 eura po osobi doplatiti se može noćenje s ekskluzivnim silvestarskim doručkom.

Pod motom Limited guest list– unlimited parte' vrhunski provod jamči i jedan od najpoznatijih i najluksuznijih zagrebačkih hotela, Esplanade. Uz izbor jela s bife stola u cijeni od 395 kuna je i neograničena konzumacija pića, čaša šampanjca u ponoć te novogodišnja tombola. Glazbene hitove cijele noći će puštati DJ Luca Goya. Želite li si zaista ugoditi, za 950 kuna možete dobiti noćenje za dvije osobe u superior sobi. U cijenu je uključen i 'Bloody Mary' doručak, korištenje fitnesa i saune te besplatan internet.

Klupska scena


Fantasy bar Posh
samo za novogodišnju zabavu postat će Poshylvanija jer će biti uređen u stilu popularnog crtića 'Transilvanije'. Uz bogatu ponudu hrane i pića, za samo 299 kuna na raspolaganju vam je otvoreni 'all inclusive' bar, četiri DJ floora s raznim vrstama glazbe te najljepši vatromet na središnjem zagrebačkom trgu udaljenom samo dvije minute hoda. Posebno za tu prigodu Posh će biti uređen u Drakulin dvorac koji će vas zabaviti i odvesti u svijet mašte. Za 499 kuna možete imati i VIP tretman, koji uz cjelonoćni catering i besplatno piće podrazumijeva i osobnog konobara.

Zagrebački Hemingway bar na Tuškancu organizira doček 2013. godine pod tradicionalnim nazivom 'Nju Jir'. Doček u Hemingwayu ima desetogodišnju tradiciju, a od glazbe je na repertoaru totalni mash up. DJ-evi Joe 2 Shine i Claudio Madirazza puštat će najzabavnije r&b, house, hip-hop, pop i disco hitove, uz najpopularnije božićne i domaće pjesme. Cijena je 99 kuna, što uključuje ulaz i konzumaciju jednog pića po izboru.

Doček Nove u Tvornici jedan je od najpoželjnijih u Zagrebu, a ovaj put Nova Vh1 godina nudi dva stagea i nekoliko DJ-eva uz izuzetno prihvatljivu cijenu upada i party do jutra. Naziv zabave otkriva da su organizacijske snage udružili Tvornica kulture i glazbena televizija Vh1, uz mladi DJ yem kolektiv koji je nekoliko puta rasprodao Mali pogon programima kao što su Retrostep, Kultivator, Dance Department itd. Yem čini desetak DJ-eva koji su svoje iskustvo brusili u KSET-u, Kvartu, Vipu i Mediki, a sad drže rezidenturu u The Beertiji i Tvornici kulture.

Novogodišnji party okupirat će Veliki i Mali pogon, spremne da prime više od 1500 plesača koji se u najduljoj noći žele 'baciti na glavu' uz najpoznatije stvari posljednjih tridesetak godina – od pop i rock hitova preko plesnih klasika do indie rasturačina. Glavni floor nazvan Smashing Vh1 Hits smješten je u velikoj dvorani, dok će manji klub zauzeti program Indie Electro Vh1. Ulaznice su 50 kuna, a na dan dočeka 70 kuna.

I megatulum u paviljonu 11D na Velesajmu, na kojem glazbu puštaju DJ Damien i DJ Sova, nudi niz iznenađenja. Od 21 sat do ulaska u Novu godinu slušat će se najveći strani komercijalni hitovi. Kada nazdravite šampanjcem, počinje spektakularan show europskih prvakinja u hrvanju u čokoladi i kreće pravo veselje s domaćom i regionalnom glazbom do sedam sati ujutro. Cijele noći publiku će zabavljati go-go plesači i plesačice, ali i trbušne plesačice s posebno uvježbanim točkama janjičarske borbe kakve gledate u popularnoj seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Cijena karte je 70 kuna, u što je uključeno jedno piće po izboru, dok je cijena svih ostalih pića 15 kuna. VIP karte od 450 kuna uključuju posebno ograđen prostor na galeriji paviljona, mjesto za banketnim stolom, cjelonoćni toplo-hladni buffet, bocu šampanjca u ponoć po stolu, poseban program plesača i plesačica te pola boce žestice po izboru.