LATINO FRAJERI NA CIJENI

Tko su najbolji, a tko najgori ljubavnici na svijetu?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 29.06.2010 17:17
  • Objavljeno 29.06.2010 u 15:30
seks par

seks par

Izvor: Corbis / Autor: Blue Images

Najgorim ljubavnicima proglašeni su Nijemci, i to zato što imaju neugodan miris, a slijede ih Englezi kojima se zamjera lijenost u krevetu i Šveđani kojima je najveća mana to što su suviše brzi. No, zato su latino ljubavnici opravdali svoj dobara glas, pa najbolji ljubavnici dolaze iz Brazila, Španjolske i Italije

U istraživanju u kojem je sudjelovalo preko 15.000 žena koje su proputovale svijet saznali smo tko su najbolji najgori svjetski ljubavnici. Žene iz 20 zemalja ocijenile su ljubavničke kvalitete muškaraca iz svih krajeva svijeta, a svoje su ocjene morale obrazložiti.

Tako se pokazalo da su Nijemci uvjerljivo najgori ljubavnici, a najviše im se zamjera neugodan miris. Na drugom su mjestu Englezi koji su, sudeći prema onima koje su ih probale, jednostavno previše lijeni kad je seksualna akcija u pitanju, pa žene moraju odraditi sve same.

Šveđani su gotovi prije nego počnu, Nizozemci pregrubi, a Amerikanci previše dominantni. Za razliku od Grka kojima je prevelika sentimentalnost najveća mana.

U ovom su istraživanju reputaciju odličnih ljubavnika ponovo opravdali latino frajeri koji su redom zauzeli prva mjesta na top ljestvici najboljih u krevetu. Na prvom su mjestu Španjolci, a slijede ih Brazilci, Talijani i Francuzi.Najgori ljubavnici na svijetu:

1. Nijemci (previše smrde)
2. Englezi (prelijeni)
3. Švedi (prebrzi)
4. Nizozemci (previše dominantni)
5. Amerikanci (pregrubi)
6. Grci (previše plačljivi)
7. Velšani (previše sebični)
8. Škoti (previše glasni)
9. Turci (previše se znoje)
10. Rusi (predlakavi)

Najbolji ljubavnici na svijetu:

1. Španjolci
2. Brazilci
3. Talijani
4. Francuzi
5. Irci
6. Južnoafrikanci
7. Australci
8. Novozelanđani
9. Danci
10. Kanađani

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!