emily blunt

Tko kaže da glamurozne cipele moraju biti skupe? Slavna glumica ima sjajno rješenje za 55 eura

29.02.2024 u 15:20

Bionic
Reading

Srebrne sandale šarmantnog remenčića i sitnih cirkona s potpisom brenda Betsey Johnson isticale su se u stajlingu Emily Blunt

Teško se sjetiti kada je Emily Blunt izgledala bolje. Slavna glumica oduševljava nas svojim stajlinzima u posljednjim tjednima, blistajući na crvenim tepisima prestižnih dodjela nagrada, a na dodjeli PGA Awards u prvom planu našle su se njene glamurozne cipele po cijeni od - 55 eura.

Lijepa plavuša time je jasno svima dala do znanja da i najglamuroznija izdanja mogu izgledati jednako dobro i bez ulaganja peteroznamenkastih cifri, kao što je uobičajeno u Hollywoodu, a model koji je birala stiže s potpisom Betsey Johnson.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Riječ je predivnim srebrnim salonkama proširene pete koje su garancija udobnosti, dok šarmantan remenčić oko gležnja služi gotovo kao zaseban modni ukras, baš kao i svjetlucavi cirkoni kojima je optočen njihov mekani prednji dio.

  • +5
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / STEWART COOK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Ove raskošne, a toliko povoljne cipele Blunt je nosila na očaravajuću nebeski plavu haljinu koja podsjeća na modu 50-ih. Kreacija s potpisom Oscara de la Rentea, iz kolekcije proljeće-ljeto 2025., ističe se rupičastim, zupčastim uzorkom te sjajnim detaljima koji su kreirali cvjetne motive, a sve uveličano voluminoznom suknjom dostojnom crvenog tepiha.

Emily Blunt nedavno nas je očarala još jednom senzacionalnom kreacijom iste modne kuće kada je na crvenom tepihu osvanula u raskošnoj zelenoj haljini, a zvijezda filma 'Oppenheimer' pokazala vrsno poznavanje mode i u ležernijim kombinacijama, blistajući u talk showu Stephena Colberta.

Tada je birala upečatljiv crni kombinezon čudesnog proreza na leđima koji je djelovao nevjerojatno senzualno i efektno prilikom svakog koraka.

ELEGANTNO IZDANJE

To se zove wow efekt: Lijepa glumica blista u stajlingu s neočekivanim izrezom

Pogledaj galeriju