NEOBIČNO PRIZNANJE

Tko je savjetovao lijepu Ninu o seksu?

14.03.2013 u 15:05

Bionic
Reading

Nina Dobrev stekla je vojsku obožavatelja zahvaljujući ulozi Elene u hit seriji za mlade 'Vampirski dnevnici'. Lijepa glumica kaže da joj je nekoliko savjeta za scene seksa u seriji dala njezina majka, umjetnica Michaela Constantine

'Spetljala sam se sa svim glumcima iz serije! Naravno, kao Elena. Najluđe od svega je to da je moja mama bila na setu dok sam snimala scene seksa. Dala mi je i nekoliko savjeta u stilu: Izvij leđa, tako izgledaš više seksi. To je bilo čudno iskustvo', prisjetila se Nina Dobrev u talk showu Conana O'Briena.

Voditelj O'Brien nije se suzdržao prokomentiravši: Nina, oprosti, ali to je zbilja malo jezivo. Mama ti nije trebala to govoriti.

Nina (24) je otkrila da je većinu opasnih i fizički zahtjevnih scena u seriji snimila sama, bez angažiranja kaskadera.

'Znam da je to ljudima čudno, ali potvrdit će vam svi sa seta. Jednog ću dana biti kao Angelina Jolie i svima dobro isprašiti guze', rekla je Nina, koja je u vezi s kolegom iz serije Ianom Somerhalderom (Damon).

Trenutačno se prikazuje četvrta sezona 'Vampirskih dnevnika' u kojoj fanove, kako je najavljeno, očekuje puno uzbudljivih događaja i prevrata.