NAGRADNI NATJEČAJ

Tko je osvojio vikend iz snova na Visu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 12.08.2010 11:21
  • Objavljeno 14.07.2010 u 13:40
Komiža i falkuša

Komiža i falkuša

Izvor: Promo fotografije / Autor: visit.hr

Iako se o netaknutim ljepotama Visa dosta pisalo, Vis je još uvijek turistički neotkriven. Turizam danas nisu sunce, more i smještaj, turizam je ponuda – pogotovo kada svi pričaju o produžavanju sezone. Upravo je to namjera agencije VISIT koja naglasak stavlja na specijalizirani turizam i privlačenje ciljane klijentele. A ovom prilikom za svoje čitatelje smo pripremili posebno iznenađenje. U nastavku saznajte što!

Ono što morate napraviti je poslati kratki tekst na temu 'Kako zamišljam najluđi vikend' na mail tportal@tportal.hr i ostaviti osobne podatke (ime, prezime, adresa, broj mobitela/telefona).

Najbolji i najoriginalniji tekst agencija VISIT nagradit će vikendom za dvoje u Hotelu Issa na otoku Visu (vikend u devetom mjesecu po izboru) te jednim izletom po vlastitom izboru (u nagradu uključen prijevoz, smještaj i jedan izlet po odabiru dobitnika).

Prijave se zaprimaju od 14. srpnja do 10. kolovoza, a pobjednika ćemo objaviti 12. kolovoza 2010. na tportalu.

Treba naglasiti da svaki čitatelj ima pravo sudjelovati s jednim tekstom te da tekst ne smije imati više od 1000 znakova.

Bilo da ste u srcu aktivist, vizionar ili samo cijenite dobru hranu, uz VISIT-ovu ponudu iskusit ćete čaroliju udaljenu samo 1 sat i 10 minuta redovnom linijom od kopna tj. Splita. Yahoo travel je u travnju ove godine objavio: 'Vis je jedan od 10 neotkrivenih otoka iz snova'. Mi cemo dodati: Tako lijep, a tako blizu!

Kao strastveni zaljubljenici u Vis, osnivači VISIT-a dugo su godina otkrivali tajne ovog karizmatičnog otoka i čuvali ih samo za sebe. A onda su ipak zaključili da specifičnosti i vrijednosti ovog čudesnog otoka, za kojeg smatraju da ima neprocjenjivi turistički potencijal, moraju podijeliti sa cijelim svijetom.

Ponuda agencije i izleti koje nudi, logički su se nametnuli iz same povijesti otoka, njegovih prirodnih ljepota i postojeće gastro ponude. Nigdje se ne jede tako dobro kao na Visu!

Sve o ponudi agencije VISIT saznajte ovdje

visit.hr

visit.hr

Izvor: Promo fotografije / Autor: visit.hr

Vikend na Visu je osvojio Davor Lovrinić iz Pazina, a pobjednički tekst pročitajte u nastavku. Dobitnik biti kontaktiran od strane agencije do 20. kolovoza.

Pobjednički tekst

Draga mama,
evo ti pišen da san stiga na Vis! Ajme tu je ka' u raju. Kamo god se okreneš pogled s kartuline. Sunce prži i vitrić piri tako da je vrime odlično. A hotel? Balkon mi gleda drito na more pa kad se probudin ujutro i vidin barčice i ribare kako plove, osjetin miris soli i ružmarina pa pomislin da još sanjan! Ma baš mi je drago da se napokon mogu malo odmorit od života pa makar samo za vikend. Osićan se ka' da san se nanovo rodija. A možda ti se nikad ni ne vratin na asfalt! :) Ma šalin se! Ne brini. Iako mi iskreno, tu ne falite ni ti ni tvoja kužina. Jer spiza je božanska! Hobotnica spod peke, ribe za prste polizat! Dobija san par kila i baš me briga! More je još super toplo i navečer iden vanka s ekipom. A nevista koju toliko želiš? Pa možda san je upozna jučer. :)
Pozdrav s Visa!

P.S.
Ma, priznat' ću ti da sanjarin i da ti ovu kartulinu pišen iz sobe jer san te tija razveselit' kad se stalno žališ da san non-stop doma i kraden Bogu dane. Nadan se da se ne ljutiš.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi