NAGRADNJAČA

Tko je osvojio treći dio popularne 'Tračerice'

11.05.2010 u 10:21

Bionic
Reading

Popularna serija 'Tračerica' (Gossip Girl) o mladim bogatašima s Manhattana konačno je stigla i na naše male ekrane, a tportal.hr i Algoritam nagrađuju najbrže čitatelje trećom knjigom po kojoj je snimljena istoimena serija

Ni u trećem nastavku 'Tračerica' vas neće ostaviti ravnodušnima, a donosimo vam kratki sadržaj ovog izuzetnog romana koji će vas učiniti ovisnim o njemu.

Vrijeme je Božića, a Blair i Serena ponovno su najbolje prijateljice. Bilo je i vrijeme! Vratile su se onome u čemu su bile tako dobre – ludim zabavama i slamanju srca, ovaj put od Avenije Park pa sve do Kariba.

Blairina majka i njezin novopečeni suprug Cyrus, njoj nimalo drag, provode medeni mjesec na Saint Barthelemyju. Nakon što im završi škola, Blair, njen slatki novi polubrat Aaron, Serena i ostali pridružuju im se da bi se malo opustili poslije napornih testova. Izležavajući se na suncu i ispijajući šampanjac Cristal, Blair i Serena sastavljat će božićnu listu želja koja uključuje stvari daleko glamuroznije od iritantnih očuha, prinova u obitelji i neriješenih odnosa s bivšima. Međutim, prvi na popisu svakako je Serenin najluđi i najglamurozniji novogodišnji tulum o kojem će zasigurno svi pričati, a nepozvani će im moći jedino zavidjeti.

Knjigu su osvojili:

Katica Horvat
Martina Špehar
Andrea Čulibrk
Željka Marčec
Nataša Bebek

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.