NAGRADNJAČA

Tko je osvojio drugi dio popularne 'Tračerice'

30.03.2010 u 11:23

Bionic
Reading

Popularna TV serija 'Tračerica' (Gossip Girl) o mladim bogatašima s Manhattana napokon je stigla i na naše male ekrane, a nakon što smo poklonili prvu knjigu, sada vas tportal.hr i Algoritam nagrađuju i drugom knjigom iz serijala, 'Znam da me volite'

Serijal 'Tračerica' prikazuje živote najotmjenijih mladih stanovnika u New Yorku, pripadnika elite koji pohađaju najskuplje privatne škole uživajući u svim povlasticama.

Uđite u skandalozan svijet 'Tračerice', svijet u kojem su svi prekrasni, sve je glamurozno, a ljubomora i izdaja nalaze se na svakom koraku. Svijet neodoljivo privlačan kao i sam trač, svijet koji teško da ćete poželjeti napustiti, svijet kroz koji nas vodi anonimna pripovjedačica upućena u sve što je bitno. Čitajte i uživajte u slatkom zabranjenom voću trača!

U drugom nastavku priča se zahuktava, nova prijateljstva se sklapaju, a neka stara pucaju u sofisticiranom svijetu likova 'Tračerice'. Stvari se između Serene i Blair još uvijek nisu popravile, no kada proživi neke od najbolnijih trenutaka svog mladog života, Blair možda i shvati tko su joj pravi prijatelji.

Ne propustite, uskoro u izdanju Algoritma i treći nastavak 'Tračerice' – 'Želim sve'.

Knjigu su osvojile:

Andrea Debeljak
Tatjana Gajski
Lukrecia Fabjanović
Ivana Pobor
Lana Pepelko

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.

Tportal Hr on Facebook