NAGRADNJAČA

Tko je osvojio četvrtu knjigu 'Tračerice'!

27.05.2010 u 10:02

Bionic
Reading

Tračerica se vraća! Čitajte dalje i uživajte u slatkom zabranjenom voću trača kroz koji vas vodi anonimna pripovjedačica upućena u sve što je bitno. Tportal.hr i Algoritam ovom prilikom svojim čitateljima poklanjaju četvrtu knjigu naslova 'Jer ja to zaslužujem'

Nakon zapaženog prvijenca 'Tračerica' i odličnih nastavaka 'Znate da me volite' i 'Želim samo sve', dolazi i četvrti roman iz serijala – 'Jer ja to zaslužujem'. U njemu će Tračerica na vidjelo izvući još sočnih detalja iz života glavnih junaka iz najboljih privatnih škola na Upper East Sideu.

Zima u New Yorku nikada još nije bila tako vruća kao kad Petu aveniju zapale vaši najdraži junaci. Svatko tko je netko u New Yorku trenutačno pati od depresije nakon prijamnih ispita i zbilja je vrijeme za malo zabave. Je li moguće da se Blairin polubrat sviđa Sereni ili će je tulumi na njujorškom Tjednu mode odvući od prilike za pravu ljubav? Dan i Vanessa još su uvijek ludi jedno za drugim i slijede svoje snove, no trebali bi paziti što žele. Nateu ništa ne ide od ruke, a Blair postaje femme fatale s novom frizurom i novim muškarcem. Jenny sklapa novo prijateljstvo koje se pretvara u nešto malo previše za nju. Ali najvažnije pitanje ipak glasi: kome će uspjeti upisati fakultet prije roka?

Novi nastavak 'Tračerice' s engleskoga je prevela Iva Bezinović, a naslovna ilustracija preuzeta je s originalnog izdanja.

Knjigu su osvojili:

Martina Kačić-Movrić
Danijel Palijan
Andrea Čulibrk
Milan Križanec
Katica Horvat

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.