IZBOR MISS ALPE ADRIA

Tko je ljepši – Vlatka ili misice?

05.06.2016 u 14:33

  • +7

Izbor Miss Alpe Adria

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Izbor Miss Alpe Adria International održan je na terasi hotela Nautica u Novigradu

Na prepunoj terasi hotela i marine Nautica u Novigradu u subotu 4. lipnja održan je izbor Miss Alpe Adria International uz Grand Casino Palazzo.

Voditelji večeri bili su izvrstan tandem Vlatka Pokos i Boris Kosmač, a publiku u Novigradu oduševili su nastupi Zdenke Kovačiček, Mire Ungara te Gordana Gregurevića dok je Sandi Cenov rasplesao sve prisutne.


Djevojke su predstavile najnovije haljine iz kolekcija Vjenčanica Nancy, Wedding by Lisa i Bariba, cipele Fas Poreč i Amemaia te kupaće kostime Pletix.

U hotelu Nautica Boris Kosmač i Vlatka Pokos predstavili su 21 atraktivnu finalisticu iz Europe, a krunu i lentu osvojila je drugi put zaredom predstavnica naše zemlje, Puljanka Sara Milevoj te postala službenom Miss Alpe Adria International. Ova velika čast je za Hrvatsku isto tako velika turistička promocija u Europi, osobito zato što smo tek na pragu turističke sezone, a ovaj međunarodni izbor ljepote & mode isto tako odskočna je daska svakoj od finalistica u svijetu mode i glamura.

Pobjednica izbora Sara Milevoj nagrađena je profesionalnim photosessionom, koji je omogućila tvrtka Avon, uz vrijedne nagrade Harvey Normana, klinike Medikol te time što službena Miss Alpe Adria International postaje zaštitnim lice tvrtke Crystal Nails.