ANICA KOVAČ ILI LEJLA FILIPOVIĆ

Tko će preuzeti organizaciju izbora za Miss Hrvatske?

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Maja Šostar više neće organizirati izbor za najljepšu Hrvaticu. Licenciju je dobio Boris Geršak koji će je prepustiti Lejli Filipović ili Anici Kovač

'Nitko me nije otjerao. Povukla sam se samovoljno jer sam se posvetila drugim stvarima', potvrdila je vlasnica modne agencije Sanamens Maja Šostar odlazak iz izbora Miss Hrvatske za Večernji list.

Licenciju je dobio Boris Geršak, suradnik Duška Ljuštine u kazalištu 'Kerempuh', u kojem radi Tarik Filipović te je, navodno, već ponudio glumčevoj supruzi Lejli i bivšoj misici,da organizira izbor za najljepšu Hrvaticu.

Lejla Filipović potvrdila je da je o tome razgovarala s Geršakom i da su ona i Tarik zainteresirani za izbor.

Anica Kovač nadala se samostalnom vođenju izbora za Miss Hrvatske. Prva pratilja Miss svijeta 1995. tvrdi kako se nekoliko puta sastala s bivšim vlasnikom licencije Milanom Šečkovićem jer on daje svjetskom izboru preporuku tko bi trebao dobiti licenciju.

'Imala sam puno ideja i već sam dogovarala sponzore. Obećao mi je, ali nije ispao fer. Cilj mi je bio dovesti svjetski izbor u Hrvatsku. Geršak mi je nudio nekakvo pomoćno mjesto, ali to mi ne pada na pamet. Okupila bih stručnjake i kreativce koji znaju kako se radi taj posao. Bila sam tužna i plakala sam jer mi se nije pružila šansa. Htjela sam to napraviti', požalila se supruga Roberta Kovača

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!