ČISTUNKA

Tko bi rekao da je Jessica Alba toliko opsjednuta?

20.03.2013 u 09:36

Bionic
Reading

Je li Jessica Alba opsjednuta čistoćom ili samo želi živjeti zdravije? Kako bilo, njezina nova knjiga 'Iskren život: Živjeti prirodno i dosljedno samome sebi' već je našla put do publike

Nakon što je prošlog tjedna objavila knjigu 'Iskren život: Živjeti prirodno i dosljedno samome sebi', Jessica Alba već je imala potrebu ustvrditi kako su njezini savjeti o prehrambenim navikama praktičniji od onih Gwyneth Paltrow, a samim time i bolji.

'Ja nisam odrasla s gomilom novca, pa su moji savjeti više bazirani na nekim stvarima koje svatko može napraviti kod svoje kuće', kaže Alba.

Osim što je izdala knjigu, osnovala je i tvrtku, na što ju je potaknula alergijska reakcija njezine starije kćeri. Cilj joj je promicati liniju za ekološki prihvatljive te povoljne dječje i kućanske proizvode.

Naglašava kako je važno izbjegavati svakodnevne toksine koji su svuda oko nas, primjerice u deterdžentu za pranje rublja, plastici, madracima, kozmetičkim proizvodima.

Ističe kako je knjigu napisala za sve one koji žele živjeti zdravo poput nje te kako razne kozmetičke proizvode poput šampona za kosu ili balzama svatko može napraviti sam kod kuće od proizvoda poput jogurta, meda, kave, šećera, bez svakodnevnog unosa kemikalija.