CVJETNA I VESELA

Tina Katanić seksi u kratkoj haljinici

28.07.2010 u 12:13

Bionic
Reading

Tinu Katanić rijetko se kada može vidjeti loše raspoloženu, pa je tako blistala i dok je šetala gradom u kratkoj haljini koja je isticala njene duge noge i zavidnu figuru

Tina Katanić snimljena je u Zagrebu kako se šeće u kratkoj zelenoj haljini s cvjetnim uzorkom, koja vjerno održava njezin lepršav i razigrani duh, no bez obzira na njezin vječiti osmijeh, manekenka je izgledala seksi i zavodljivo dok je pozirala fotografu.

U zadnje vrijeme malo je viđamo na raznim društvenim događanjima jer se posvetila studiju na Učiteljskoj akademiji koji želi što prije završiti, a i veza s košarkašem Edhemom Ćustovićem koji živi u Tuzli očito joj ne ostavlja previše prostora za izlaske kao prije.

Tina prije nije govorila o svojim vezama, no kada priča o Edhemu, sva je oduševljena. Tvrdi da je on njena druga polovica jer je normalan i prizeman te veseo baš kao i ona.

Budući da je vrijeme godišnjih odmora, Tina će sigurno koji slobodan dan iskoristiti da bi posjetila svog dragog, a još se ne zna hoće li zajedno ljetovati.